HerNews.gr
Social News

Βασίλειος Κωστέτσος για δηλώσεις Πάολας: «Ο περίγυρός της, αυτοί που τη λατρεύουν ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος «ξέσπασε» κατά των δηλώσεων που έκανε πρόσφατα η Πάολα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή «Super Κατερίνα». (Δες εδώ τις δηλώσεις)

Με ανάρτηση στα Instagram Story του, ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε αρχικά: «Εντάξει, αγαπάμε Πάολα αλλά λίγο να προσέχουμε και τι λέμε. Γιατί αν εκτιμούσαμε τις ελληνικές παραδόσεις, δεν θα σκάγαμε μύτη στις πίστες των μπουζουκιών και στα videoclip ως Μαντόνες, Μπιγιονσέ, JLo, Ριάνα, Αριάνα Γκράντε κτλ κτλ».

Και πρόσθεσε: «Ουδείς πιο ξενομανής του Έλληνα. Οπότε ας μη μιλάμε για ξενομανία όταν είμαστε βαθιά ξενομανείς. Στα πάντα. Λυπάμαι πολύ για την ατυχή της δήλωση. Ότι τι; Υποστηρίζει κάποιον που βρίζει με τις δηλώσεις του τις σεξουαλικές επιλογές συνανθρώπων μας; Ενώ τόσο η Πάολα όσο και όλες οι άλλες τραγουδίστριες, ο περίγυρός τους, αυτοί που τις επιμελούνται, τις λατρεύουν και κάνουν παρέα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανήκουν στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ. Και ξαφνικά τους αποποιείται και τους γειώνει», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor: Αυτοί οι παίκτες έκαναν reunion στο σπίτι του Πάνου Καλίδη!

Her News b

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Η συγκινητική ανάρτηση του για τη συμφοιτήτριά του που ήταν θύμα της τραγωδίας στη Μαρφίν

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφήθηκε με την Πενέλοπε Κρουζ και την Κιάρα Φεράνι

HerNews ka