HerNews.gr
Μόδα

Balenciaga: Λανσάρει φούστα πετσέτα αξίας 925 δολαρίων και δέχεται επικό τρολ στα social media

Η Balenciaga επέστρεψε στην αγαπημένη του δραστηριότητα: το τρολάρισμα των social media. Το τελευταίο λανσάρισμα; Μια πετσέτα-φούστα 925 δολαρίων. Είναι μια πολύ φανταχτερή πετσετόφουστα; Είναι φτιαγμένη από κασμίρ; Έχει κουμπιά μινκ; Όχι, είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: μια φούστα από βαμβακερή υφή που μοιάζει ακριβώς με μια πετσέτα που θα τυλίγατε βιαστικά γύρω από τη μέση σας μετά το ντους. 

Αλλά σε αντίθεση με μια πετσέτα, που συχνά ξετυλίγεται μόνη της, αυτή η φούστα είναι φτιαγμένη με δύο κουμπιά μέσα στη μέση, οπότε μην ανησυχείτε μήπως πέσει. Αν θέλετε να κάνετε το πιο ακριβό δώρο τρολ που υπήρξε ποτέ, η φούστα είναι σε προπαραγγελία στο Balenciaga.com.

Πέρυσι ο οίκος πούλησε κατεστραμμένα αθλητικά παπούτσια για 1.850 δολάρια και εξαντλήθηκαν

Αυτό το νέο λανσάρισμα έρχεται επίσης μετά από ένα έτος αποκατάστασης για την Balenciaga μετά από ένα διαφημιστικό σκάνδαλο στο οποίο η μάρκα κατηγορήθηκε για προώθηση παιδικής πορνογραφίας. 

Μέσα σε αυτό το έτος, ο δημιουργικός διευθυντής Demna έκανε βήματα για να επανεμφανιστεί αθόρυβα στη δημόσια σφαίρα. Εμφανίστηκε στο Met τον Μάιο, έντυσε διασημότητες και έδειξε μια συλλογή τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ένα καστ μοντέλων που περιλάμβαναν τη μητέρα του, τη δασκάλα του και η ίδια η κριτικός μας, η Cathy Horyn.Πετσέτα Balenciaga

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Υιοθέτησε το πιο ανατρεπτικό maternity look

HerNewskl

Παπούτσια Louboutin: Για ποιο λόγο είναι τόσο ακριβά;

HerNews ka

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο stylish αθλητικό κολάν

HerNewskl