HerNews.gr
Μόδα

Παπούτσια Louboutin: Για ποιο λόγο είναι τόσο ακριβά;

Οι πασίγνωστες γόβες Louboutin με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας και όλες μας θα θέλαμε να έχουμε ένα ζευγάρι στην συλλογή μας.

Όμως η διαφορά μιας γόβας Louboutin με κάποια άλλη γόβα σίγουρα είναι μεγάλη σχετικά με το κόστος του παπουτσιού.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί να είναι τόσο ακριβά αυτά τα παπούτσια τα οποία φτάνουν από 650 δολάρια μέχρι και 6.000;

#1Κόστος Παραγωγής Υποδημάτων υψηλής ποιότητας 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα επώνυμα ρούχα πωλούνται σε αποκλειστικές τιμές. Ακόμη και στην ελίτ βιομηχανία της μόδας, οι Louboutins είναι γνωστό ότι βρίσκονται στο πιο ακριβό άκρο του φάσματος.

Ο λόγος πίσω από τις απότομες δαπάνες είναι απλός: η παραγωγή εμπορευμάτων υψηλής ποιότητας είναι δαπανηρή. Επίσης φτιάχνονται στην Ευρώπη.

Σε μια συνέντευξη ο Christian Louboutin παραδέχεται έναν λόγο για την υψηλή τιμή. Ο Louboutin δήλωσε: «Είναι πιο ακριβό να φτιάχνεις παπούτσια στην Ευρώπη τώρα… και είναι για έναν πολύ βαρετό λόγο».

Καθώς το ευρώ ενισχύθηκε έναντι του δολαρίου ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία, οι δαπάνες για την παραγωγή υποδημάτων στην Ευρώπη έχουν επίσης αυξηθεί.
#2 Υλικά υψηλής ποιότητας

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στο υψηλό ποσό πληρωμής είναι το κόστος των υλικών.

Τα υλικά υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητα όταν δημιουργείτε ένα κομψό, μοντέρνο παπούτσι. Από κρύσταλλα Swarovski μέχρι εξωτικές γούνες, τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα κομμάτια-σήμα κατατεθέν είναι της καλύτερης ποιότητας.

Η μάρκα Louboutin δεν είναι η μόνη στην αγορά για αποκλειστικά υλικά. Καθώς ο ανταγωνισμός με τα ασιατικά εργοστάσια για ποιοτικά υλικά συνεχίζει να αυξάνεται, το χάσμα στις πρώτες ύλες αυξάνεται επίσης.

Αυτή η κατάσταση μεγαλύτερης ζήτησης και χαμηλότερης προσφοράς επηρεάζει επίσης την τελική αξία για ένα ζευγάρι Louboutins.

#3 Μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια

Η προσοχή στη λεπτομέρεια που βρίσκεται στα παπούτσια του Louboutin είναι θρυλική. Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει, είναι οι μοναδικές λεπτομέρειες που τραβούν την προσοχή σε αυτά τα επώνυμα παπούτσια.

Αυτή η  προσοχή στη λεπτομέρεια προκύπτει από την ποιότητα κατασκευής. Όπως οτιδήποτε χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργηθεί, θα απαιτήσει λίγο περισσότερα χρήματα.

#4 Τα φοράνε από Βασίλισσες μέχρι Super Stars

Αυτό που είναι πλέον ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα, ξεκίνησε σε μια μπουτίκ του Παρισιού το 1991. Πουλώντας αποκλειστικά γυναικεία παπούτσια, ένας από τους πρώτους πελάτες του ήταν η Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό. Συχνά στα πόδια των βασιλιάδων και των διασημοτήτων, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η μάρκα έχει γίνει συνώνυμη με την υπερβολή. Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά το άνοιγμα της πρώτης του μπουτίκ, ο Christian Louboutin έχει 150 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Η μάρκα έχει επεκταθεί από τα γυναικεία παπούτσια και πλέον πουλά ανδρικά παπούτσια, τσάντες και προϊόντα ομορφιάς.

#5 Τα παπούτσια του Louboutin “περπατούν” στο κόκκινο χαλί επί μονίμου βάσεως

Ακόμα και στο κόκκινο χαλί ξεχωρίζουν οι Louboutins. Οι διασημότητες φορούν δημιουργίες Christian Louboutin καθώς ποζάρουν για φωτογραφίες. Οι θαυμαστές θα προσέξουν σίγουρα τα Louboutins, ακόμη και από απόσταση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

Must have ρούχα για την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

Her News

Κέιτ Μίντλετον: Δείτε όλες τις άψογες χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις της μέσα στα χρόνια

HerNews ka