HerNews.gr
Διεθνή

Mariah Carey: Θα αποκτήσει τη δική της κούκλα Barbie εν όψει των Χριστουγέννων

Την ώρα των γιορτών, η Mariah Carey θα έχει τη δική της κούκλα Barbie. Ναι, θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 17/11 και θα υπάρχει μια έκδοση 75 δολαρίων της Mariah Carey. 

Για την Carey, η τιμή να γίνει κούκλα ξεπερνά κατά πολύ το να ενταχθεί στις τάξεις άλλων διάσημων τραγουδιστών όπως η Cher , η Beyoncé και η Tina Turner.

 Η συγκυρία είναι σωστή: Η Mattel έχει πουλήσει περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο κούκλες Barbie και το “All I Want for Christmas Is You” της Carey έχει πλέον ξεπεράσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ροές στο Spotify.

Mariah Carey Barbie

«Ως μικρό κορίτσι, δεν είχα πολλά παιχνίδια ή πράγματα», λέει η Mariah Carey στο PEOPLE και θυμάται τα δύσκολα παιδικά της χρόνια , μεγαλώνοντας σε ένα μικρό σπίτι στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης με τη μαμά της, Πατρίσια Κάρεϊ τραγουδίστρια της όπερας. «Το μόνο πράγμα που ήθελα πολύ ήταν η Superstar Barbie». 

«Όταν άρχισα να δουλεύω για πρώτη φορά με τους ανθρώπους της Barbie, μου έστειλαν ένα σωρό Superstar Barbie και ήταν πολύ γλυκό», λέει στη συνέχεια.

Mariah Carey Barbie

Η Carey είναι περίφημα τελειομανής, είτε στην ερμηνεία της, είτε στο στυλ της είτε στη διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων της. (Για την ιστορία, λέει, έχει δύο στο σπίτι της: ένα διακοσμημένο με αγγέλους και πεταλούδες και ένα εμπνευσμένο από φιστίκια), οπότε όταν ξεκίνησε να δουλεύει με τη Mattel για τη δημιουργία της κούκλας τα είχε όλα προσχεδιασμένα.

«Είχα κάποιες σημειώσεις, ναι», αρχίζει. «Τα μαλλιά, άλλα πράγματα. Αλλά όταν είδα την κούκλα μου, είπα “Θεέ μου, αυτό είναι τόσο χαριτωμένη”. Γιατί βασίζεται στο χριστουγεννιάτικο φόρεμα που φοράω στο δεύτερο βίντεο “All I Want for Christmas Is You”, το οποίο σκηνοθέτησε ο Joseph Kahn».

Ωστόσο, η Carey παρατήρησε μια μικρή διαφορά μεταξύ του κόκκινου φορέματος στο βίντεο και του φορέματος που φοράει η κούκλα της.

«Δεν θα άφηναν το «V» στο φόρεμα να είναι τόσο χαμηλό όσο στο βίντεο», λέει με ένα μικρό γέλιο. «Αλλά καταλαβαίνω γιατί είναι γιορτές και όλα τα άλλα».

Ωστόσο, η Mariah Carey παραμένει ενθουσιασμένη. «Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω και να πω στον εαυτό μου στο μικρό κορίτσι μου ότι μια μέρα θα έφτιαχνα μια Barbie όπως για εμένα, θα τρελαινόμουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sia: Η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού

HerNews ka

Ισπανία: Η ξηρασία έφερε στην επιφάνεια το Ντολμέν του Γουαδαλπεράλ, το «Ισπανικό Stonehenge»

Her News

Kylie Jenner: Ισχυρίζεται ότι δεν επεξεργάζεται πλέον έντονα τις φωτογραφίες της στο Instagram – «Πέρασα από αυτό το στάδιο»

HerNews ka