HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Μπένος: Η αποκάλυψη για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro»

Ο Γιώργος Μπένος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

«Τα γυρίσματά μας έχουν τελειώσει, περιμένουμε τώρα να βγει στον αέρα και να το απολαύσετε κι εσείς. Περάσαμε πολύ ωραία, νομίζω ότι δώσαμε αυτή την ιστορία όσο καλύτερα μπορούσαμε στον κόσμο και περάσαμε τα μηνύματα που πρέπει», δήλωσε ο Γιώργος Μπένος χωρίς να δίνει κάποιο spoil για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος και πολύ γενναιόδωρος. Αφηγηθήκαμε μία ιστορία όπως θα αφηγούμασταν οποιαδήποτε άλλη, όπως θα την αφηγούμαστε στην κοινωνία μας», αναφέρει σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Γιώργος Μπένος.

Και κλείνοντας αποκάλυψε: «Στους δικούς μου δεν είπα ότι θα δουν κάποιες δύσκολες σκηνές. Είπα απλά ότι θα δείτε μία πολύ ωραία και επίκαιρη ιστορία. Δέχθηκα ελάχιστα αρνητικά μηνύματα μετά τη σειρά. Νομίζω ότι είναι τόσο λίγα και αυτή είναι η χαρά, ότι βλέπεις ότι αυτός ο κόσμος είναι λίγος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Γιατί έφυγε από το Just The Two Of Us

Her News b

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα: “Προμηνύεται ένας δύσκολος χειμώνας, με πολλά ζητήματα να μας απασχολούν”

HerNewskl

Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με δημοσιογράφους πριν τη πρεμιέρα

Her News