HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλέξης Κούγιας: Για πρώτη φορά με τον γιό του στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου»

Το πρωί της Πέμπτης 23/11, ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε με τον 21χρονο γιό του Χρήστο, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μαζί με τον γιό του, λέγοντας πως είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του ξεχειλίζοντας από υπερηφάνεια.

«Είναι μεγάλη ημέρα για μένα, ίσως η μεγαλύτερη από την ημέρα που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή που θα καθίσω στα έδρανα με τον γιο μου, που δεν έχει τελειώσει τη νομική. Ευελπιστεί πολύ σύντομα να έχει την άδεια του δικηγόρου. Είναι μεγάλη μέρα για μένα και περιμένω και τη μέρα που θα έρθει η κόρη μου. Ειλικρινά σας το λέω, είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Έπειτα με τη σειρά του ο Χρήστος Κούγιας δήλωσε: «Χαίρομαι που θα είμαι μαζί με τον μπαμπά και θα τον βλέπω πιο συχνά. Είναι τιμή μου. Όπως τον αντιμετωπίζουν όλοι, τον αντιμετωπίζω κι εγώ. Χαίρομαι. Έχω κι εγώ πολύ ενδιαφέρον για την υπόθεση. Τα παρακολουθώ όλα. Είναι μεγαλύτερο μάθημα για εμένα να έρχομαι εδώ, παρά να πηγαίνω στη σχολή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η καταγωγή, το MasterChef, ο σύντροφος και ο χαμός του πατέρα της

Her News

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποια εκπομπή από τις «Πύλες του Ανεξήγητου» έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης;

Her News b

Μάρκελλος Νύκτας για Shopping Star: «Παίρνουν κάτι ρούχα και παπούτσια, που είναι ανεκδιήγητα»

HerNews ka