HerNews.gr
Διεθνή

Τζέιμι Φοξ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να συνέβη σε εστιατόριο

Ο Τζέιμι Φοξ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη το 2015.

Σύμφωνα με τη μήνυση, την οποία εξασφάλισε το TMZ , ο Τζέιμι Φοξ βρισκόταν στο Catch NYC & Roof τον Αύγουστο του ίδιου έτους, όταν η ενάγουσα έφτασε γύρω στις 11 μ.μ.

Λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα και ένας από τους φίλους της – που κάθονταν ένα τραπέζι μακριά από τον Τζέιμι Φοξ – φέρεται να ζήτησαν από τον ηθοποιό μια φωτογραφία, την οποία ισχυρίζεται ότι συμφώνησε.

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του - ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός φαινόταν μεθυσμένος και φέρεται να απάντησε: «Σίγουρα, μωρό μου, οτιδήποτε για σένα».

Αφού τράβηξε μερικές φωτογραφίες, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμι Φοξ της είπε ότι είχε «κορμί σούπερ μοντέλου» και μύριζε «τόσο ωραία».

Η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός στη συνέχεια την τράβηξε από το χέρι στην πίσω περιοχή της ταράτσας και φέρεται να άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα.

Ισχυρίζεται ότι ο Φοξ έβαλε και τα δύο χέρια του στη μέση της και στη συνέχεια τα πέρασε κάτω από την κορυφή της για να τρίψει το στήθος της.

Τζέιμι Φοξ | Έθνος

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι υπήρχαν πολλά άτομα – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων φρουρών ασφαλείας – που έγιναν μάρτυρες της υποτιθέμενης επίθεσης, αλλά απλώς έφυγαν παρόλο που την είδαν να προσπαθεί να ξεφύγει από το αστέρι του “Ray”.

Στη συνέχεια, ο Φοξ φέρεται να έβαλε τα χέρια του στο παντελόνι της και έβαλε τα δάχτυλά του πάνω και μέσα στα γεννητικά της όργανα.

Ισχυρίζεται ότι η φερόμενη επίθεση σταμάτησε μόλις ο φίλος της ήρθε στη γωνία και είδε τι συνέβαινε.

Η ενάγουσα μηνύει τον Τζέιμι Φοξ και το εστιατόριο για αποζημίωση και τιμωρία, υποστηρίζοντας ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη και υπέστη συναισθηματική δυσφορία ως αποτέλεσμα της «σεξουαλικής επίθεσης, κακοποίησης και επίθεσης».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο 77χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο δουλεύει ακατάπαυστα για να ψωνίζει η πρώην του

Her News b

Shakira: Αυτός είναι ο νέος κούκλος σύντροφός της – Γιατί ανησυχούν οι φίλοι της;

HerNews ka

Αυστηρή αδελφή η Μπέλα Χαντίντ: «Η Τζίτζι παραείναι καλή για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο»

Her News