HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Η συγκλονιστική εμφάνιση για την πρεμιέρα της ταινίας της «Renaissance»

Beyoncé

Η Beyoncé ήταν ένα όραμα στο chrome χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας της συναυλίας, “Renaissance: A Film by Beyoncé”.

Η τραγουδίστρια βγήκε στο Samuel Goldwyn Theatre του Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου με ένα εκθαμβωτικό μεταλλικό φόρεμα από τον Versace.

Η Beyoncé έμοιαζε σαν “άγαλμα” με το εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της, το οποίο συνδύασε με ασορτί γάντια όπερας και ασημένια πέδιλα.

Beyonce

Πρόσθεσε ένα ζευγάρι ασημένια statement σκουλαρίκια και συμπλήρωσε το look με μεταλλικό smokey μακιγιάζ για μάτια και nude κραγιόν.

Η Beyoncé άλλαξε ακόμη και το hairstyle της για χάρη ενός μακριού, πλατινέ ξανθού που έπεφτε στην πλάτη της.

Η Donatella Versace μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της τραγουδίστριας από το κόκκινο χαλί, γράφοντας στη λεζάντα, «@beyonce, είσαι ένα όραμα στο Versace. Είσαι μοναδική. Το νούμερο ένα, το μοναδικό!!! Ανυπομονώ να δω την ταινία της περιοδείας της Αναγέννησης».Beyonce

Η νικήτρια Grammy κράτησε τις λεπτομέρειες της πρεμιέρας πολύ κρυφές, λέγοντας μόνο στους καλεσμένους της την ώρα άφιξης και να ντυθούν σύμφωνα με το θέμα της «άνετης χλιδής», όπως ανέφερε το Variety.

«Ο στόχος αυτής της περιοδείας ήταν να δημιουργηθεί ένα μέρος όπου όλοι είναι ελεύθεροι και κανείς δεν κρίνεται», είπε η Beyoncé στο τρέιλερ της ταινίας, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

«Ξεκινήστε από την αρχή, ξεκινήστε από την αρχή, δημιουργήστε το νέο. Αυτό είναι το θέμα της Αναγέννησης».

Beyoncé

Η ταινία, που έρχεται στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου, θα εξιστορεί την πιο πρόσφατη περιοδεία του ποπ είδωλου. Η ρεκόρ, διεθνής περιοδεία της «Renaissance» ξεκίνησε στην Ευρώπη τον Μάιο και ολοκληρώθηκε στο Κάνσας Σίτι τον Οκτώβριο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jacquemus: Η εορταστική καμπάνια με την Kendall Jenner

HerNewskl

Ο Dior συνεργάζεται με Έλληνες δημιουργούς- Τι θα δούμε απόψε στο Καλλιμάρμαρο

Her News

Dua Lipa: Σάρωσε στα Brit Awards με τρεις μοναδικές εμφανίσεις

HerNews ka