HerNews.gr
Μόδα

Dua Lipa: Σάρωσε στα Brit Awards με τρεις μοναδικές εμφανίσεις

Η Dua Lipa δεν έχασε τα Brit Awards, τα πιο σημαντικά βραβεία όσον αφορά τη βρετανική μουσική. Το O2 του Λονδίνου ήταν κατάμεστο για να δει την καλλιτέχνιδα να ερμηνεύει και να κερδίζει ένα από τα βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια.

Όμως η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και στο after party άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους και τους θαυμαστές της. Η Dua Lipa φόρεσε έως και τρεις εμφανίσεις χθες το βράδυ.

Όπως κάθε υπέροχο γκαλά, μετά την αναγνώριση έρχεται το πάρτι και η Dua Lipa άφησε ξανά τα μαλλιά της. Για τη γιορτή που ακολούθησε φόρεσε ένα κόκκινο σετ εσωρούχων, με μαύρο καλσόν και γόβες για να ταιριάζει με το ρούχο. Επέλεξε ένα oversized δερμάτινο μπουφάν σε εξίσου κόκκινη απόχρωση για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Το πρώτο από τα looks της, αυτό στο κόκκινο χαλί στο οποίο είναι ήδη κάτι παραπάνω από συνηθισμένο. Κι αυτό γιατί δεν είναι μόνο τραγουδίστρια χάρη στον ρόλο της στο «Argylle», που έχει δείξει στο κοινό μια άγνωστη πτυχή του εαυτού της.

Αυτή τη φορά, η Dua Lipa επέλεξε ένα μακρύ μαύρο δερμάτινο φόρεμα, με μπούστο και πλάτη σε σχήμα V από Versace.

Τρεις εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις

Δεν εγκατέλειψε το μαύρο ή το δέρμα όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Training Season» που κυκλοφόρησε στις 16 Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά, φόρεσε ένα φαρδύ παντελόνι και ένα στενό τοπ με αγκράφες στην πλάτη. Επιπλέον, η Dua Lipa είχε πιασμένα τα μακριά μαλλιά της σε κότσο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η δεύτερη εμφάνιση της στη σκηνή ήρθε όταν κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Ποπ Παράστασης». Αυτή τη φορά, άφησε το δέρμα στην άκρη και επέλεξε ένα πιο country στυλ με μαύρο παντελόνι, μεγάλη στο ίδιο χρώμα ζώνη με ασημί αγκράφα, κορσέ με σύμβολα σταυρούς, γυαλιά ηλίου με φιμέ φακούς και μαύρες μπότες με τακούνι.

YSL Beauty: H Dua Lipa είναι η νέα brand ambassador!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Blazer: Οι πιο fashion τρόποι για να το φορέσεις σαν φόρεμα

Her News b

Sofia Vergara: Το λευκό ολόσωμο μαγιό που διάλεξε

Her News

Τα πιο must-have παπούτσια για την άνοιξη

Her News b