HerNews.gr
DECORNEWS

Το viral hack διακόσμησης ντουλαπιών που θα κάνει την κουζίνα σας να μοιάζει με χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix

Με την Ημέρα των Ευχαριστιών και η Black Friday ανήκουν πια στο παρελθόν διότι είναι πλέον επίσημα η περίοδος των Χριστουγέννων. Ξεσκονίστε λοιπόν αυτούς τους διακοσμητικούς κάδους στο υπόγειό σας και ενεργοποιήστε τη λίστα αναπαραγωγής της αγαπημένης σας γιορτινής μουσικής γιατί ήρθε η ώρα να γιορτάσετε κάθε επιφάνεια του σπιτιού σας, από το καθιστικό σας μέχρι την κρεβατοκάμαρά σας, μέχρι την κουζίνα σας.

Οι περισσότεροι από εμάς διακοσμούμε τα σαλόνια μας, αλλά η κουζίνα δεν έχει πάντα τόση αγάπη – παρά το γεγονός ότι είναι πραγματικά η καρδιά του σπιτιού κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Υπάρχει μια ιδέα διακόσμησης DIY που είναι σε τάση στο διαδίκτυο. Είναι προσαρμόσιμο, εύκολο να κλιμακωθεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με το γούστο σας και πιθανότατα δεν κοστίζει ακριβά για να το ακολουθήσετε και είναι μια φθηνή ιδέα χριστουγεννιάτικης διακόσμησης.

Η πιο εύκολη διακόσμηση ντουλαπιών κουζίνας για τα Χριστούγεννα

Η @alondra.leneisha ουσιαστικά τυλίγει τα ντουλάπια της κουζίνας της με γιορτινή κορδέλα με τον τρόπο που θα τύλιγε ένα δώρο — ένα κομμάτι τεντωμένο οριζόντια και ένα κομμάτι τεντωμένο κάθετα, έτσι και τα δύο κομμάτια σχηματίζουν σταυρό. Στο σημείο της διασταύρωσης, τότε κολλάει έναν φιόγκο.

Το τελικό αποτέλεσμα; Τα ντουλάπια της κουζίνας της φαίνονται διασκεδαστικά και εορταστικά, σαν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, και οι πάγκοι της παραμένουν ανοιχτοί και απαλλαγμένοι από την ακαταστασία της γιορτινής διακόσμησης. 

Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν την τάση με πολύ λίγα χρήματα. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

@alondra.leneisha IM IN LOVE😭🎄 #christmasdecor #christmasdecorating #christmasdecor2023 #christmasdecoratingideas #christmaskitchendecor #fyp ♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιο χρώμα μπορεί να κάνει αυτόματα το σπίτι σας να δείχνει πιο luxury;

HerNews ka

Καναπές: Τα βήματα για σωστό καθαρισμό

Her News

Υπνοδωμάτιο: 4 τρόποι για δημιουργία ήρεμης ατμόσφαιρας

Her News b