HerNews.gr
Ζώδια

Τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής του Τοξότη

Καθώς ο Τοξότης απλώνει το τόξο του και στρέφει το βέλος του προς την καρδιά του Αντάρη, του φωτεινότερου αστέρα στον αστερισμό του Σκορπιού στις 22 Νοεμβρίου, μπαίνουμε στην άγρια, ανέμελη και περιπετειώδη εποχή του Τοξότη.

Αυτή είναι μια εποχή για να ξεπεράσετε τα όριά σας, να ξεκινήσετε συναρπαστικές αποδράσεις και να προσπαθήσετε για ελευθερία. Η διατήρηση της τολμηρής  γεύσης του Τοξότη ζωντανή είναι απλώς το τονωτικό που πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας για να κάνετε αυτή τη στιγμή μια εκπληκτική στιγμή για εσάς.

Αν και αυτή η σεζόν (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) μπορεί να κάνει τους περισσότερους να νιώθουν οι ίδιοι σαν γούρια, εδώ είναι τα πιο τυχερά ζώδια που θα έχουν την τύχη να λάμπει πάνω τους.

Καρκίνος

Η νίκη και η εκδήλωση μέσω της θέλησης και της πειθαρχίας είναι τα ατού σας αυτή την εποχή του Τοξότη. Ετοιμαστείτε να λάβετε ανταμοιβές για όλα τα δάκρυα, τον ιδρώτα και το αίμα που έχετε χύσει στην αναζήτηση των ονείρων σας. Η ενέργειά σας είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει τεράστιες πόρτες για εσάς, οπότε μείνετε στη λωρίδα σας και κρατήστε τα μάτια σας στο βραβείο.

Υδροχόος Ημερησια - Asi Biliou

Υδροχόος

 Η δύναμή σας αυτή τη σεζόν είναι η ικανότητά σας να διοχετεύετε αποτελεσματικά τα συναισθήματά σας. Βρείτε αυτή την ισορροπία και συνεχίστε να κοιτάτε μπροστά στο δάσος. Είναι πιθανό να βρείτε σημάδια από και μέσα σε δέντρα, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε ένα δέντρο σε σχήμα καρδιάς όταν αναζητάτε αγάπη ή ένα ακμάζον πολυσύχναστο δέντρο όταν αναζητάτε αφθονία—θα έχετε την παραπλάνηση.

Σκορπιός

Όπως ένα φίδι που ρίχνει το δέρμα του, έχετε αφήσει ένα κεφάλαιο που δεν λειτουργεί πλέον για εσάς και είστε έτοιμοι να λάβετε όλη τη λαμπερή καλοσύνη της ζωής. Αυτή τη σεζόν, περιμένεις μόνο από τον εαυτό σου να λάβεις τα καλύτερα γιατί οι τροχοί της τύχης γυρίζουν υπέρ σου. Παρατηρήστε πώς ζωντανεύει ό,τι σκέφτεστε οπότε, γιατί να μην βεβαιωθείτε ότι τροφοδοτείτε μόνο σκέψεις και οράματα που υποστηρίζουν αυτήν την ολοκαίνουργια εκδοχή της ζωής για εσάς; Αυτή είναι μια εξαιρετικά μεταμορφωτική περίοδος και όλα είναι προς το καλύτερο. 

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε την αμφιβολία για τον εαυτό σας και να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με μερικά από τα αγαπημένα σας ντόνατς. Κοιτάξτε το να δίνετε ως μια μορφή λήψης και θα αναγνωρίσετε πόση αξία προσθέτει στη ζωή σας οποιαδήποτε ανταλλαγή ενέργειας. Αυτή η σεζόν είναι πιθανό να σας βοηθήσει να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι έξοδο, αντίθετα όλα είναι επένδυση. Επιλέξτε τις επενδύσεις σας με σύνεση καθώς κρέμεστε και από το πολύτιμο δοχείο με χρυσό. Αναζητήστε μια αίσθηση αφθονίας και πολυτέλειας στα πιο μικρά πράγματα γύρω σας για να ξέρετε ότι είστε σε καλό δρόμο.

Κριός και 12 ζώδια: Με ποια ταιριάζει - Pillowfights.gr

Κριός

Ενώ η εποχή του Τοξότη λατρεύει την περιπετειώδη πλευρά σας, φέρνει επίσης στο φως την ανάγκη να οργανωθείτε και να δημιουργήσετε έχοντας στο μυαλό σας ένα μακροπρόθεσμο όραμα. Εκπλήξτε τον εαυτό σας με τη γόνιμη μαγεία της τακτοποίησης του χώρου σας, του εαυτού σας, της διατροφής σας, των οικονομικών σας, του προγράμματός σας, των σχέσεών σας και σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας την παρορμητική παιχνιδιάρικη προσωπικότητά σας όπου κι αν πάτε στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σταθερότητα. Παρατηρήστε πόσο περισσότερα καλά πράγματα πέφτουν αυτόματα στη ζωή σας καθώς συνεχίζετε να ξεφορτώνεστε.

Ιχθύες

Ιχθύες, ετοιμαστείτε να ξεκολλήσετε με δημιουργικούς τρόπους. Μπορεί να ένιωθες ότι απλά δεν κινείσαι. Αυτή τη σεζόν, μην παίρνετε το όχι ως απάντηση, οπότε βάλτε το δημιουργικό σας καπέλο και σκεφτείτε πλευρικά. Αυτό που είναι γύρω σας σχεδόν δεν έχει σημασία γιατί είστε πρόθυμοι να δείτε μόνο ό,τι είναι δυνατό για εσάς. Προσέξτε για σημάδια που συμβολίζουν την προστασία για εσάς. Είστε σε καλό δρόμο και πρόκειται να ανταμειφθείτε για τη σταθερότητά σας.

Το πείσμα του Ταύρου | Oroskopos.tv

Ταύρος

Το Σύμπαν σας ευλογεί με τους σωστούς μέντορες, τις σωστές συμβουλές, τις σωστές ευκαιρίες και τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι αυτή τη σεζόν. Μπορεί να περιμένατε πάρα πολύ καιρό στα bylanes, αλλά τώρα, τα τραπέζια αλλάζουν και είναι πιθανό να έχετε έναν πιο δομημένο και δοκιμασμένο τρόπο για να δώσετε μια ευκαιρία στα πράγματα. Μάθετε ό,τι μπορείτε από τις εμπειρίες άλλων αυτή τη σεζόν και θα προωθήσετε την ανάπτυξή σας. Παρατηρήστε πώς η είσοδος στο σύστημα με τις ασυνήθιστες γνώσεις σας, σας βοηθά να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο για εσάς και τους άλλους.

Δίδυμοι

Παντρευτείτε το μυαλό και την καρδιά σας ενώ επιτρέψτε στην ψυχή σας να σας πάει μπροστά αυτή τη σεζόν. Ερωτευτείτε τη ζωή, τον εαυτό σας, αυτούς που έχουν σημασία για εσάς και τους στόχους σας και αφήστε τη διάνοιά σας να είναι ένα σύστημα υποστήριξης που σας βοηθά να πάτε προς την κατεύθυνση των εσωτερικών σας προτροπών. Οδηγήστε με τη διαίσθησή σας αντί με το μυαλό σας και περιμένετε θαυματουργές συντομεύσεις και αποτελέσματα. Μπορεί να αισθάνεστε βαθιά συνδεδεμένοι με τον εαυτό σας και το Σύμπαν. Ανακαλύψτε πώς η δημιουργία από έναν χώρο ροής και εμπιστοσύνης προσελκύει ακριβώς τους κατάλληλους πόρους και ευκαιρίες για εσάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Her News

Ανάδρομος Ερμής Απριλίου: Δείτε πως θα σας επηρεάσει με βάση το ζώδιό σας

HerNews ka

Τα πιο ανώριμα ζώδια στους έρωτες και τις σχέσεις

Her News