HerNews.gr
DECORNEWS

Το χρώμα που επιλέγουν οι σχεδιαστές για το 2024 – Κάνει τα δωμάτια να φαίνονται πιο ακριβά

Από τόνους καπνού μέχρι πιο σκούρα σοκολατί, υπάρχει κάτι στο καφέ χρώμα που μπορεί να κάνει έναν χώρο διαβίωσης να αισθάνεται αμέσως πιο πολυτελής. Οι αποχρώσεις στο ισχυρότερο άκρο του φάσματος καταφέρνουν να αισθάνονται τολμηρές και διαχρονικές, ενώ οι πιο απαλοί καφέ και οι μεσαίοι τόνοι είναι ζεστοί, φιλόξενοι και ξεκούραστοι. 

Ως φόντο, το καφέ είναι μια εύκολη νίκη. Συμπληρώνει μια τεράστια γκάμα άλλων χρωμάτων και ενσωματώνεται αβίαστα σε σύγχρονα και παραδοσιακά σχέδια. Εάν στοχεύετε στην ήρεμη πολυτέλεια, συνδυάστε το καφέ με φυσικά υλικά και περιορίστε τις διακοσμητικές όψεις στο ελάχιστο.

Εμπνευστείτε από πέντε σχεδιαστές παρακάτω για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τάση χρώματος.

1. Επιλέξτε ένα σχέδιο σκούρας σοκολάτας

Σκούρο καφέ σαλόνι

Συμπληρώνει και εκσυγχρονίζει τις περίτεχνες λεπτομέρειες εποχής αυτού του πολυτελούς καθιστικού . Τα βαθιά, πλούσια καφέ λειτουργούν υπέροχα ως εναλλακτική λύση όπου θα μπορούσατε να σκεφτείτε προηγουμένως μαύρο, ανθρακί ή σκούρο μπλε, φέρνοντας μια ξεκούραστη και ζεστή ατμόσφαιρα σε έναν χώρο διαβίωσης. Αποφύγετε να συνδυάσετε αυτήν την απόχρωση με φωτεινά λευκά, αντί να την συνδυάσετε με φυσικές αποχρώσεις πέτρας, ζεστά λευκά ή ζεστά γκρι για μια πολυτελή αίσθηση που τυλίγει το χώρο και προσθέτει ζεστασιά.

2. Σκεφτείτε το olive-brown για πιο απαλή εκδοχή του έντονου χρώματος

καφέ σαλόνι

Εάν θέλετε να επιλέξετε μια ζεστή, σκούρα απόχρωση, αλλά δεν θέλετε εντελώς την ιδέα του καφέ, σκεφτείτε το χακί ή έναν τόνο λαδί-καφέ. Οι κυκλοθυμικές, λασπώδεις αποχρώσεις όπως αυτές προσφέρουν παρόμοια γήινη υφή, αλλά συχνά φαίνονται λίγο πιο προσιτές. Οι πράσινες νότες βοηθούν να αναδειχθεί το έντονο χρώμα, διατηρώντας παράλληλα την πολυτελή αίσθηση, όπως αποδεικνύει αυτή η διαχρονική γωνιά.

3. Ανακατέψτε το καφέ με σκούρο ξύλο

σκούρο καφέ σαλόνι

Σε αυτό το διαμέρισμα υπάρχει πολύ ύψος και φυσικό φως, οπότε ήταν ο τέλειος καμβάς για πιο σκούρο τόνο στους τοίχους για να δημιουργήσει κομψότητα και ζεστασιά. Οι τοίχοι είναι συνδυασμένοι σε πλούσιες αποχρώσεις με ζεστά ξύλινα δάπεδα και έπιπλα από σκούρο ξύλο με υφή, για ένα μονόχρωμο χρωματικό συνδυασμό καφέ σε καφέ που είναι χαλαρό αλλά εκλεπτυσμένο. Τα υφάσματα σε πιο ανοιχτόχρωμες γκρι αποχρώσεις αναδεικνύουν την εμφάνιση χωρίς να διακυβεύουν τη συνεκτική παλέτα, ενώ ένα σκούρο μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό ολοκληρώνει το τονικό σχήμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 κόλπα επιμέλειας μπάνιου για να δείχνει σαν ξενοδοχείου & πιο οικείο

HerNews ka

Οι νέες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού και διακόσμησης για το 2024

HerNews ka

Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι: Είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις – Εδώ είναι 3 λόγοι

HerNews ka