HerNews.gr
Rainbow

Billie Eilish: Επιβεβαίωσε ότι έκανε coming out ως queer – «Δεν ήταν προφανές;»

Η Billie Eilish δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι μια πρόσφατη συνέντευξη που έκανε θα την εκλάβουν ως coming out, αλλά δεν είναι θυμωμένη γι’ αυτό.

«Δεν ήξερα ότι έκανα coming out, αλλά κάπως σκέφτηκα, δεν ήταν προφανές;» είπε η Billie Eilish στο Variety στο κόκκινο χαλί για το brunch του Variety Hitmakers το Σάββατο.

«Δεν συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι δεν ήξεραν», είπε.

Σε μια συνέντευξη τον Νοέβριο στο Variety , η 21χρονη είπε, «Με ελκύουν σωματικά οι γυναίκες. Αλλά με τρομάζουν τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά και η παρουσία τους».

Στη συνέχεια εξήγησε τα σχόλιά της στο κόκκινο χαλί καθώς αστειεύτηκε: «Ακόμα τις φοβάμαι (τις γυναίκες), αλλά νομίζω ότι είναι όμορφες».

«Είδα το άρθρο και είπα, «Α, υποθέτω ότι έκανα coming out σήμερα!» είπε γελώντας. «Απλώς δεν πιστεύω πραγματικά στο coming out. Απλώς, γιατί δεν μπορούμε να υπάρχουμε; Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μίλησα για αυτό».

Billie Eilish

«Είναι συναρπαστικό για μένα γιατί υποθέτω ότι ο κόσμος δεν ήξερε, οπότε είναι ωραίο να το ξέρουν», πρόσθεσε ενώ επιβεβαίωσε επίσης, «Είμαι για τα κορίτσια».

Η Eilish έχει βγει με μερικά διαφορετικά άτομα όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του ράπερ Brandon Adams. 

Το ειδύλλιό τους παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021.

Η Billie Eilish στο εξώφυλλο του περιοδικού Variety

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Eilish μίλησε για τον χωρισμό τους λέγοντας ότι «απλώς δεν ήταν ευτυχισμένη» ενώ έβγαινε μαζί του.

Είπε περαιτέρω στο People εκείνη την εποχή, «Δεν ήθελα τα ίδια πράγματα που ήθελε και δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο για εκείνον. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι σε μια σχέση πολύ ενθουσιασμένος για πράγματα για τα οποία ο άλλος δεν θα μπορούσε να νοιαστεί λιγότερο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν για πρώτη φορά pride γραμματόσημα

Her News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απασφαλίζει με ανάρτησή της για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε λόγω της παρουσίας της στο Athens Pride

HerNews ka

Νίκος Αποστολόπουλος: “Ήμουν γυμνός στη βεράντα μου στο Παρίσι με -10°C, λόγω… έρωτα!”

Her News