HerNews.gr
Rainbow

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απασφαλίζει με ανάρτησή της για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε λόγω της παρουσίας της στο Athens Pride

H Μπάγια Αντωνοπούλου, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10/6 στην Πλατεία Κοτζιά για την δημοσιογραφική κάλυψη του Athens Pride 2023.

Εκτός από τη ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Μπάγια Αντωνοπούλου ανήρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Instagram και  Facebook διάφορα στιγμιότυπα από την ημέρα του Pride και μάλιστα συνόδευσε τις αναρτήσεις της με ένα πολύ ηχηρό μήνυμα.

«Ισότητα, σεβασμός, αγάπη, αποδοχή. 
Το Pride δεν είναι απλά μια παρέλαση, αλλά ένα μέσο διεκδίκησης βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για κάθε άνθρωπο, χωρίς καμία εξαίρεση» έγραψε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Παρόλα αυτά, εκτός από τα πολύ θετικά και γεμάτα αγάπη σχόλια που έλαβε η δημοσιογράφος, υπήρξαν και εκείνοι που ενοχλήθηκαν με την παρουσία της και τα όσα η ίδια έγραψε, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο.

Σε καινούργια της ανάρτηση, το μεσημέρι της Δευτέρας 12/6, η Μπάγια Αντωνοπούλου ανέβασε ένα βίντεο που βρίσκεται στο μπαλκόνι του Δημαρχείου Αθηνών, ενώ πίσω της φαίνεται το πλήθος κόσμου που ήταν εκεί για να γιορτάσει την σημαντική αυτή ημέρα για τη ΛΑΟΤΚΙ+ κοινότητα.

Η ανάρτηση της

“Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στη σελίδα μου στο Facebook δέχθηκα σφοδρές ομοφοβικές επιθέσεις για την ανάρτηση μου από το #athenspride
Δηλώνω υπερήφανη για τη συμμετοχή μου και τη δημοσιογραφική κάλυψη του πρωτοφανούς σε μέγεθος, παλμό και δυναμικότητα φετινού #pride και παρακαλώ όσοι δεν συμφωνείτε με το τι πρεσβεύω και υπερασπίζομαι να μη με ακολουθείτε πλέον. Το μίσος και η κακιά δεν έχουν φύλο. Με αγάπη, Μπάγια”,  έγραψε η δημοσιογράφος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Alessandra Ambrosio: To εντυπωσιακό μανικιούρ με χρώματα της σημαίας του Pride

HerNewskl

Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης μιλά στο HerNews για το Pride, το coming out & για την αποδοχή

HerNews ka

Ricky Martin & Jwan Yosef: Χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση

HerNews ka