HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Ο πατέρας της αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι του καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε

Ο Jamie Spears ακρωτηρίασε το πόδι του πριν από ένα μήνα καθώς η υγεία του συνεχίζει να επιδεινώνεται, σύμφωνα με μια έκθεση.

Πηγές είπαν στο TMZ ότι ο εν διαστάσει πατέρας της Britney είχε μια μαζική λοίμωξη στο ένα από τα πόδια του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο τον Οκτώβριο για εβδομάδες.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο Jamie υποβλήθηκε συνολικά σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις για την καταπολέμηση της μόλυνσης, αλλά τελικά αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι του.

Britney Spears poses in a leopard dress.

Ο Jamie φέρεται να υπέφερε από λοίμωξη που προήλθε από χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης γόνατος που είχε πριν από 16 χρόνια.

Ο 71χρονος έχει χάσει πάνω από 25 κιλά λόγω των προβλημάτων υγείας του.

Η κατάσταση της υγείας του τον ανάγκασε επίσης να επαναξιολογήσει τις σχέσεις του, σημειώνει το outlet, και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να επανορθώσει με την κόρη του.Ο amie Spears, πατέρας της τραγουδίστριας Britney Spears, εγκαταλείπει το Δικαστικό Μέγαρο του Stanley Mosk στις 24 Οκτωβρίου 2012.

Επιπλέον, το TMZ λέει ότι στην Britney Spears “λείπει ο πατέρας της”,  η οποία κάποτε είπε ότι ήθελε τον Jamie στη φυλακή για τον ρόλο του στην “καταχρηστική” 13χρονη συντηρητική της θητεία και μάλιστα «μίλησε να του στείλει χρήματα για να τον βοηθήσει»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κλόε Καρντάσιαν: Πώς ξεπέρασε την εμμονή με το βάρος της – “Η ζυγαριά μπορεί να σε τρελάνει’

Her News

Η Σάνα Μαρίν απάντα στους «φωστήρες» των Social Media: «Εκτός από πρωθυπουργός είμαι και άνθρωπος»

Her News b

Στα…σκουπίδια φαγητό αξίας 940 δισ. τον χρόνο! – 8 απλοί τρόποι για να περιορίσουμε τη σπατάλη του

Her News