HerNews.gr
Ελλάδα

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Κίνηση ανθρωπιάς εν όψει Χριστουγέννων για τη στήριξη ευάλωτων συμπολιτών & άνεργων ναυτικών

Μια κίνηση γεμάτη αγάπη ενδιαφέρον και ανθρωπιά διοργανώνεται στις 21/12 απο την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών σε Συνεργασία με τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου όπου θα πραγματοποιηθεί με σκοπό να βοηθήσει πολλές εκατοντάδες οικογένειες που χρειάζονται την στήριξη μας για να γεμίσουν με χαρά το γιορτινό τους τραπέζι.

Η Ένωση και ο πρόεδρος Γιώργος Βάλλης, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας, θα προσπαθήσουν να βοηθήσει όσες περισσότερες οικογένειες γίνεται μαζεύοντας όσες περισσότερες δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ και τρόφιμα είναι εφικτό.

Καθώς τα φετινά Χριστούγεννα πλησιάζουν και με σκοπό την ανακούφιση άνεργων ναυτικών αλλά και ευάλωτων συμπολιτών μας στο δήμο Βύρωνα, διοργανώνουν σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα (Παναγία Παρηγορήτρια) μια χριστουγεννιάτικη, φιλανθρωπική εκδήλωση, η οποία θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2023, στο “Αρχονταρίκι”, δίπλα στο ναό, με ώρα προσέλευσης, στις 17:00 το απόγευμα.

Η διεύθυνση είναι Δελφών 16 στο Βύρωνα.

Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις επισήμων που πάντα στηρίζουν τις δράσεις της Ένωσης, θα μοιραστούν ημερολόγια του 2024 και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

 

«Mε πολύ πίστη και με τη βοήθεια της Παναγίας της Παρηγορήτριας,θα παλέψουμε, θα βοηθήσουμε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούμε, γι’αυτό και προσπαθούμε να μαζέψουμε όσες περισσότερες δωροεπιταγές μπορούμε από σούπερ μάρκετ και τρόφιμα όπου είναι εφικτό, ώστε να προσφέρουμε αγάπη και χαρά στο γιορτινό τραπέζι», δηλώνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Γιώργος Βάλλης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ανοιξιάτικο σκηνικό σήμερα σε όλη τη χώρα – Ο καιρός το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας

Her News

Δολοφονία Κως: Η κηδεία της 27χρονης Αναστάζια θα τελεστεί κάτω από άκρα μυστικότιτα στην Πολωνία

HerNews ka

Η Ψέριμος απέκτησε μετά από χρόνια γιατρό – Τηλεφώνημα έκπληξη από τον Πρωθυπουργό

Her News