HerNews.gr
Beauty

Κλέλια Ανδριολάτου: Έκανε το πιο girly beauty look

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου δεν εντυπωσιάζει μόνο με το εκπληκτικό της ταλέντο στην υποκριτική, αλλά και με το υπέροχο style και την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα social media. 

Κλέλια Ανδριολάτου

Eίναι μία πηγή έμπνευσης για τους followers της, αναδεικνύοντας μέσα από τα outfits και τα beauty looks της τη δική της μοναδική αισθητική.

Και το πιο πρόσφατο look που επέλεξε είναι εντυπωσιακό, λαμπερό και αποτελεί το ιδανικό girly christmas style. Τα μαλλιά της είναι ανάποδο γλυκό, σε ένα soft glam up do με μια χωρίστρα στη μέση, προσφέροντας έναν εκλεπτυσμένο αέρα στην εμφάνισή της.

Κλέλια Ανδριολάτου: Έκανε το πιο girly beauty look

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, η επιλογή της παραμένει classy με το κόκκινο κραγιόν, αλλά με μια λεπτομέρεια που είναι μεγάλη τάση αυτή τη χρονιά: έχει ένα vinyl φινίρισμα που προσθέτει λάμψη και μοναδικότητα στο look της. Τα μάτια της είναι απλά τονισμένα με μάσκαρα, ενώ η επιδερμίδα της ακτινοβολεί με φυσική λάμψη.

Στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε στο post, στο κοντινό πλάνο, η ηθοποιός αποκαλύπτει τα feathered φρύδια της, μια επιλογή που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό βουρτσάκι και να χτενίσεις τα φρύδια προς τα πλάγια και προς τα επάνω για να πετύχεις αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Κλέλια Ανδριολάτου δείχνει ότι μπορεί να συνδυάσει την κλασική ομορφιά με τις πιο τολμηρές τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει και εμπνέει.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. 

Την αναγνώριση του κοινού  έφερε σε σημαντικές τηλεοπτικές σειρές και σε πολλές θεατρικές παραγωγές, όπου έχει δείξει την εκτιμητική ικανότητα και την έντονη παρουσία της.

Με το χαρακτηριστικό της στιλ και την αισθητική της, καταφέρνει να ενσωματώσει την κλασική ομορφιά με τις νέες τάσεις της μόδας. Aυτό την καθιστά μία από τις αγαπημένες προσωπικότητες στον χώρο της ελληνικής showbiz.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της

HerNewskl

Έχετε μπει στον πειρασμό να ισιώσετε τα βρεγμένα μαλλιά σας; – Γιατί οι ειδικοί λένε να το σκεφτείτε δύο φορές

HerNews ka

Under Contouring: Η makeup artist της Hailey Bieber αποκάλυψε τα μυστικά του μακιγιάζ της!

HerNewskl