HerNews.gr
Social News

Serena Williams: Αποκαλύπτει ότι το μητρικό γάλα τη βοήθησε να θεραπεύσει τα ηλιακά εγκαύματα κάτω από τα μάτια

Η Serena Williams χρησιμοποίησε το δικό της μητρικό γάλα για να θεραπεύσει ένα ηλιακό έγκαυμα.

«Εντάξει είναι εντελώς παράξενο;;; Πρέπει να πω μετά από μια εβδομάδα χρήσης του μητρικού γάλακτος ΜΟΥ κάτω από τα μάτια μου – λειτούργησε!», αποκάλυψε η πρώην επαγγελματίας αθλήτρια του τένις στη λεζάντα ενός βίντεο που δημοσίευσε στην Κυριακή του TikTok.

«Πεθαίνω να ακούσω τις σκέψεις σου. Να είσαι καλά».

@serena Ok is this totally weird??? I have to say after a week of using MY breast milk under my eye – it worked! I’m dying to hear your thoughts. Be nice lol 🙈 #momsoftiktok #fyp #foryourpage #serenawilliams #life #beauty #motherhood #momhumour #moms ♬ original sound – Serenawilliams

Η Williams – η οποία υποδέχτηκε τη δεύτερη κόρη της , Adira River, με τον σύζυγό της Alexis Ohanian τον Αύγουστο – μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό της από τη στιγμή που ξεκίνησε το νέο της ταξίδι περιποίησης μια εβδομάδα πριν.

Στο κλιπ, η μητέρα δύο παιδιών κούνησε ένα μικρό μπουκάλι μητρικό γάλα πριν το απλώσει κάτω από τα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο.

«Κάηκα τελείως κάτω από το μάτι μου… Μην ρωτάς», είπε η 42χρονη Williams στο βίντεο.Η Σερένα Γουίλιαμς κρατά ένα μπουκάλι μητρικό γάλα

Συνέχισε εξηγώντας πώς χρησιμοποιούσε ρετινόλη – ένα προϊόν περιποίησης που είναι γνωστό ότι προκαλεί ευαισθησία στον ήλιο – στο «ευαίσθητο δέρμα» της όταν έπαθε το ηλιακό έγκαυμα.

«Λένε ότι βάζω μητρικό γάλα σε όλα και έχω πολλά επιπλέον, οπότε θα το δοκιμάσω για μια εβδομάδα περίπου και θα δω πώς θα πάει».

Ευτυχώς, λειτούργησε. H Williams απλά δεν μοιράστηκε οπτικές αποδείξεις.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη διασημότητα που έχει τεκμηριώσει τις θεραπευτικές δυνάμεις που προέρχονται από το υπολειπόμενο μητρικό γάλα.Έγκυος σε κόρη η Σερένα Γουίλιαμς

Τον Απρίλιο, η Halsey άρχισε να χρησιμοποιεί το μητρικό γάλα για να θεραπεύσει το δέρμα της.

«Είναι τόσο γεμάτο αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά και πράγματα που επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης», είπε η τραγουδίστρια στο Nylon Magazine εκείνη την εποχή, αποκαλώντας το «το καλύτερο συστατικό περιποίησης του δέρματος».

Η μητέρα ενός παιδιού, που καλωσόρισε τον γιο της Ender τον Ιούλιο του 2021, μοιράστηκε πώς έγινε πιο συνειδητή για τα προϊόντα που θα έβαζε στο πρόσωπό της μετά τον τοκετό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ελον Μασκ: Εντυπωσιασμένος με την Ελένη Τσολάκη – «Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Her News

Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση με τον παππού και τον γιό της

HerNews ka

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω καθαρισμό προσώπου και να μην βάλω κρέμες»

Her News b