HerNews.gr
Διεθνή

BBC: Παρουσιάστρια «πιάστηκε» να κάνει απρεπή χειρονομία στον «αέρα» του δελτίου

Μια βρετανική τηλεοπτική παρουσιάστρια ήταν φαινομενικά απροετοίμαστη να αναφέρει την είδηση ​​καθώς συνελήφθη να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο ακριβώς στη ζωντανή κάμερα σε ένα πλέον viral κλιπ την Τετάρτη.

Η παρουσιάστρια του BBC, Maryam Moshiri, μία από τις «αρχιπαρουσιάστριες» του δικτύου, έκανε την χειρονομία καθώς επρόκειτο να παρουσιάσει τις μεσημεριανές ειδήσεις την Τετάρτη.

Καθώς η παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση του BBC έπεφτε στο μηδέν, η οθόνη έδειξε τη Moshiri με το κεφάλι της στο πλάι, τα μάτια ορθάνοιχτα, φέροντας ένα μεγάλο χαμόγελο και εμφανίζοντας την αδιαμφισβήτητη χειρονομία κολλημένη προς τα πάνω.

Ήταν μόνο θέμα χιλιοστών του δευτερολέπτου μέχρι να συνειδητοποιήσει η Moshiri τι είχε συμβεί καθώς γρήγορα συντάχθηκε και ξεκίνησε το τμήμα της, «Ζωντανά από το Λονδίνο, αυτό είναι το BBC News».

Στη συνέχεια, η Moshiri άρχισε να διαβάζει την κορυφαία είδηση της εβδομαδιαίας εκπομπής «Οι ερωτήσεις του πρωθυπουργού» σχετικά με «ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ζητά συγγνώμη για τον πόνο και την απώλεια που υπέστη στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού».

Η Μοσίρι γρήγορα κατάλαβε το λάθος της και αναγκάστηκε να ενεργήσει πιο κατάλληλα για την κάμερα.

Η Moshiri είπε την Πέμπτη ότι αστειευόταν μόνο με την ομάδα πίσω από την κάμερα και ότι προοριζόταν να είναι ένα ιδιωτικό αστείο και δεν είχε σκοπό να προκαλέσει κανένα κακό.

«Προσποιούμουν ότι μετρούσα αντίστροφα καθώς ο σκηνοθέτης με μετρούσε αντίστροφα από το 10-0.. συμπεριλαμβανομένων των δακτύλων για να δείξει τον αριθμό. Έτσι, από τα 10 δάχτυλα μέχρι το ένα»,  είπε σε μια ανάρτηση στο X.  «Όταν φτάσαμε στο 1, σήκωσα το δάχτυλό μου ως αστείο και δεν κατάλαβα ότι αυτό θα καταγραφόταν από την κάμερα».

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό λέγοντας «Λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν πρόθεσή μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή στενοχώρησα κάποιον. Δεν έκανα τη χειρονομία στους θεατές ή ακόμα και σε κάποιον πραγματικά».

Η ακούσια στιγμή που τραβήχτηκε από την κάμερα δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς εκατοντάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν αφορμή να σχολιάσουντην ατυχία της Moshiri.

«Φαίνεται ότι κάποιος έπρεπε να φτάσει στη δουλειά χωρίς τον πρωινό του καφέ», σχολίασε ένα άτομο στο X.

«Έχω την ίδια έκφραση όταν ακούω κάποιον από το BBC», είπε ένας άλλος.

«Θα τη χαλαρώσω λίγο και θα υποθέσω ότι έβγαζε τον κάμεραμαν», έγραψε ένα τρίτο σχόλιο.

Ένας σχολιαστής αποφάσισε μάλιστα να βαθμολογήσει την απόδοση της Moshiri, δίνοντας στη δημοσιογράφο 8,5 στα 10 για την ανάρμοστη συμπεριφορά της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cindy Crawford: Εξηγεί γιατί πόζαρε γυμνή για το «Playboy» παρά τις αντιρρήσεις των οικείων της

HerNews ka

Τιτανικός: Η Kate Winslet & O Leonardo DiCaprio αποκάλυψαν ότι ουρούσαν σε δεξαμενή νερού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει πως έγινε η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

HerNews ka