HerNews.gr
Social News

Παύλος: Το ευχαριστήριο μήνυμα για την επέμβαση που έκανε στο μάτι και η εξέλιξη της υγείας του

Το πρωί της Πέμπτης 7/12 ο Παύλος προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τις ευχές αναφορικά με την επέμβαση που έκανε στο μάτι.

Μάλιστα, ο γιός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς και πως όλα πήγαν καλά. Όμως λόγω της επέμβασης ο Παύλος δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει με αποτέλεσμα να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ανάρτηση του Παύλου

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Πριν από μία εβδομάδα υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα. Ευχές σε όλους, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Μάλιστα ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ παρευρέθηκαν στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, με τον γιο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου να εμφανίζεται για πρώτη φορά με το κάλυμμα στο μάτι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η ανάρτηση μετά την πρεμιέρα του «Maestro»

Her News

Elon Musk: Αποκάλυψε πως η Amber Heard έβαλε τη στολή του αγαπημένου του χαρακτήρα στα βιντεοπαιχνίδια

HerNews ka

Μαρία Ηλιάκη: “Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι..δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού”

HerNewskl