HerNews.gr
Διεθνή

Μπρους Γουίλις: «Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει»

Ο Μπρους Γουίλις περνάει τις μέρες του δίπλα στη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ, την πρώην σύζυγο Ντέμι Μουρ και τα πέντε παιδιά τους.

«Μόλις ο Μπρους διαγνώστηκε, όλοι μαζεύτηκαν για να κρατήσουν ανέπαφη τη μνήμη του για την οικογένεια», είπε στο Us Weekly την Τετάρτη ένας από τους φίλους του.

«Είναι όλοι εκεί όλη την ώρα», συνέχισε η πηγή. «Αυτή η εμπειρία έχει φέρει όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά.

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις

«Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί του».

Η πηγή είπε περαιτέρω ότι όλα «περιστρέφονται γύρω από» τον Γουίλις καθώς είχε «πολύ περισσότερες κακές μέρες παρά καλές» τους τελευταίους μήνες.

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι ο τέσσερις φορές νικητής της Χρυσής Σφαίρας «έχει φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο, αλλά τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας είναι πάντα μαζί του».

Ο Μπρους Γουίλις με την κόρη του

Ο Γουίλις, 68 ετών, περνούσε επίσης χρόνο με την εγγονή του, Λουέτα, την οποία καλωσόρισε η κόρη του Ρούμερ τον Απρίλιο.

«Η Ρούμερ θέλει να βεβαιωθεί ότι η κόρη της γνωρίζει τον Μπρους», είπε η πηγή. «Θέλει να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της Λουέτα. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός».

Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2022 ότι είχε διαγνωστεί με Αφασία και ότι «θα απομακρυνόταν από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

Ο Μπρους Γουίλις με την κόρη του

Η πάθηση μπορεί να επηρεάσει την ομιλία, τις δεξιότητες κατανόησης και την ικανότητα γραφής ενός ατόμου, σύμφωνα με την Mayo Clinic.

Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2023, η οικογένεια αποκάλυψε ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε με τη «σκληρή» διάγνωση της άνοιας.

Από τότε, για κάθε γιορτή, ο σταρ του «Assassin» μαζεύεται με τις κόρες του, τη σύζυγό του και την Ντέμι Μουρ για να απολαύσουν το χρόνο τους μαζί.Μπρους Γουϊλίς

Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε πρόσφατα την Ημέρα των Ευχαριστιών με όλη την οικογένειά του και εθεάθη να λάμπει από χαρά σε μια ομαδική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram της συζύγου του.

Η μικτή οικογένεια πέρασε επίσης μαζί την Ημέρα της Μητέρας το 2023 και πόζαρε για μια φωτογραφία διακοπών τον Δεκέμβριο του 2022.

Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική throwback φωτογραφία που ανήρτησε η κόρη του – «Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Megan Fox: Αποκάλυψε ότι είχε έκτοπη εγκυμοσύνη χρόνια πριν από την «τραγική» αποβολή

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Ανησυχούσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα καταλήξει σαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka

Bruce Willis: Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται καθώς οι κόρες περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του

HerNews ka