HerNews.gr
Διεθνή

Barbie, Πούτιν & βασιλιάς Κάρολος: Αυτοί ήταν οι αντίπαλοι της Taylor Swift ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time

Η αναγνώριση ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το δημοφιλές περιοδικό Time , είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες στιγμές της χρονιάς και ο τίτλος τελικά πήγε στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift , αλλά ποιος παραλίγο να της τον έπαιρνε;

Η επιλογή έχει επισημοποιηθεί αφού επιλέχτηκε από μια μεγάλη γκάμα εννέα ονομάτων που είναι, το λιγότερο, ενδιαφέροντα. Η Taylor Swift συναγωνιζόταν για το βραβείο με άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Μεγάλης Βρετανίας και ο Βλαντιμίρ Πούτιν , για να αναφέρουμε μερικά.

Υποψήφιοι για το «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time

Ακόμη και ιδρύματα και έργα μυθοπλασίας διαγωνίστηκαν για το βραβείο. Οι άλλοι που εξέτασε το Time για τον τίτλο ήταν:

  • Barbie

Η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις της χρονιάς είναι, για το προαναφερθέν περιοδικό, ένα παράδειγμα ότι η πιθανότητα θεατρικής επιτυχίας παραμένει ακόμη και στον μυθιστορηματικό κόσμο του streaming. Η ταινία είχε και έντονα φεμινιστικά μηνύματα με τη Margot Robbie να πρωταγωνιστεί.

Shadow bangs: Η νεά τάση εμπνευσμένη από την ταινία Barbie

  • Τζερόμ Πάουελ

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ήταν ένας άλλος φιναλίστ επειδή έπαιξε «ένα βασικό ρόλο στη διαχείριση του υψηλού πληθωρισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες», βοηθώντας έτσι τους 350 εκατομμύρια κατοίκους της χώρας.

  • Οι απεργείς του Χόλιγουντ

Η ομάδα των ηθοποιών και των σεναριογράφων του Χόλιγουντ που απεργούσαν τους τελευταίους μήνες είναι άλλη μια υποψήφια για να κάνει μια «επίδειξη της δύναμης τόσο των εργαζομένων όσο και της βιομηχανίας του θεάματος».

  • Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Μεγάλης Βρετανίας

Ένα από τα ονόματα της χρονιάς μετά το θάνατο της Ελισάβετ Β’ και την άνοδό της στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από αρκετές δεκαετίες αναμονής, μια ζωή για πολλούς ανθρώπους.

  • Εισαγγελείς που μήνυσαν τον Ντόναλντ Τραμπ

Σύμφωνα με το Time, εισαγγελείς από τις πολιτείες της Φλόριντα, της Νέας Υόρκης, της Τζόρτζια και της Ουάσιγκτον έχουν δημιουργήσει προηγούμενο αφού έκοψαν τα φτερά του πρώην, αμφιλεγόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

Ρωσία: Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές

  • Βλαντιμίρ Πούτιν

Ήταν μεταξύ των τελικών υποψηφίων μετά την εξέγερση της ομάδας Βάγκνερ φέτος, την οποία εξηγούν, πέρα ​​από το να τον αποδυναμώσει, φαίνεται ότι δεν τον επηρέασε.

Σι Τζινπίνγκ: Ένας σύγχρονος αυτοκράτορας - ΤΟ ΒΗΜΑ

  • Σι Τζινπίνγκ

Ο πρόεδρος της Κίνας ήταν ένα από τα ονόματα της χρονιάς για το αμερικανικό περιοδικό αφού θεωρήθηκε «ένας από τους πιο ισχυρούς σύγχρονους ηγέτες στην Κίνα».

  • Σαμ Άλτμαν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OpenAI, της εταιρείας πίσω από το ChatGPT, ήταν ένας ακόμη φιναλίστ μετά τις μεγάλες προόδους στην τεχνητή νοημοσύνη που σημειώθηκαν το 2023. Το ChatGPT εκτόξευσε την τεχνητή νοημοσύνη σε ένα νέο επίπεδο συζήτησης.

Η Taylor Swift fue la elegida ως «Persona del Año».  ΕΦΕ

Γιατί κέρδισε η Taylor Swift;

Τελικά, η Swift κέρδισε το βραβείο, μετά από μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και στην οποία η επιρροή και η υπέρβασή της ήταν κάτι παραπάνω από διαβόητες.

Μετά από μια επιτυχία που καλύφθηκε το 2023 τόσο προσωπικά, η νέα σχέση της Swift με τον Travis Kelce και το γεγονός ότι στέφθηκε ως η καλλιτέχνης με τις περισσότερες ακροάσεις στην πλατφόρμα Spotify με ονόματα όπως “The Weeknd” ή “Bad Bunny”, κέρδισε το βραβείο που μοιράζεται κάθε 12 μήνες.

Η τραγουδίστρια, η οποία θα φέρει το «The Eras Tour» της στην Ευρώπη τον επόμενο χρόνο, συγκρίθηκε στο περιοδικό με τεράστιους θρύλους της μουσικής όπως ο Michael Jackson και η Madonna.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

11η Σεπτεμβρίου: Στο φως όλη η αλήθεια με απόρρητα έγγραφα του FBI

Her News

Πέδρο Πασκάλ: Ανέβηκε μεθυσμένος στη σκηνή των βραβείων SAG – «Θα πάθω κρίση πανικού»

HerNews ka

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Έκαναν την πρώτη τους κοινή έξοδο στη συναυλία της Beyoncé

HerNews ka