HerNews.gr
Beauty

Face Lifting concealer: Το trick που λατρεύουν οι influencers του εξωτερικού

Το TikTok έχει γίνει ένας από τους τρόπους να βρίσκουμε beauty tips και τάσεις. Μεταξύ αυτών, μια τάση που ξεχωρίζει είναι η χρήση του Face Lifting concealer.

Face Lifting concealer

Το εν λόγω concealer δεν απλώς καλύπτει τις ατέλειες, αλλά δημιουργεί και μια ψευδαίσθηση ανόρθωσης του προσώπου, προσφέροντας μια εντυπωσιακή αίσθηση λάμψης και σύσφιξης.

Η διαδικασία αυτή απαιτεί τη χρήση δύο διαφορετικών αποχρώσεων concealer. Η πρώτη, μια απόχρωση πιο σκούρα από το δέρμα, εφαρμόζεται στις περιοχές που θέλουμε να αναδείξουμε, όπως τα μάγουλα, το μέτωπο και το πηγούνι. Η δεύτερη, σε ανοικτότερη απόχρωση, εφαρμόζεται στα σημεία που θέλουμε να φωτίσουμε, όπως το κέντρο του μετώπου, τη μύτη και το κάτω μέρος των μαγουλών.

Η τεχνική αυτή προσφέρει μια άμεση ανόρθωση στο πρόσωπο, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός μη χειρουργικού face lift. Με τη χρήση φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων, δημιουργείται ένας οπτικός τρόπος να αναδειχθούν και να σμιλευτούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Εκείνο που ξεχωρίζει σε αυτήν την τάση είναι η απλότητά της. Απαιτεί ελάχιστα προϊόντα και μικρό χρονικό διάστημα για εφαρμογή. Επιπλέον, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εντυπωσιακά, προσφέροντας ένα γρήγορο και αποτελεσματικό beauty hack για τις καθημερινές εμφανίσεις.

Face Lifting concealer

Οι χρήστες του TikTok ανακαλύπτουν συνεχώς νέους τρόπους για να αξιοποιήσουν το Face Lifting concealer, δίνοντας έμφαση σε διαφορετικά σημεία του προσώπου. Αν και είναι ένα trend που έχει γίνει viral, είναι σημαντικό να προσαρμόζουμε κάθε τέχνη ομορφιάς στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του δικού μας προσώπου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leti Marcondes (@letiziamarcondes)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτή είναι η απόλυτη ρουτίνα για σγουρά μαλλιά, σύμφωνα με τους κομμωτές

HerNews ka

Φιόγκος στα μαλλιά: Αποκτήστε το πιο γιορτινό hairstyle της σεζόν

HerNewskl

Είναι ο αέρας του αεροπλάνου τόσο κακός για το δέρμα μας; – Αλήθεια ή μύθος;

HerNews ka