HerNews.gr
Διεθνή

Tom Brady: Ξέχασε την Irina Shayk – Η γυναίκα που του “έκλεψε” την προσοχή σε prive πάρτι

Τα ονόματα του Tom Brady και της Irina Shayk βρέθηκαν στο επίκεντρο μετά από μια σύντομη συνάντηση στο φιλικό προς το περιβάλλον πάρτι του Leonardo DiCaprio στο Μαϊάμι.

Η εκδήλωση Art Basel Miami Beach, με οικοδεσπότη τον δισεκατομμυριούχο Wayne Boich, έθεσε τις βάσεις για κάτι που φαινόταν σαν μια πιθανή συμφιλίωση μεταξύ Tom Brady και Irina Shayk.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του NFL είχε διαφορετικά σχέδια, καθώς την προσοχή του τράβηξε μια άλλη γυναίκα στην αποκλειστική συγκέντρωση.

Το πάρτι θεωρήθηκε η τέλεια ευκαιρία για τον Brady και την Shayk να φτάσουν μαζί, ίσως να εξαλείψουν τυχόν διαφορές και να αναζωπυρώσουν ένα ειδύλλιο που είχε προηγουμένως υποσχεθεί, αλλά είχε σβήσει.

Παρά το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε νωρίτερα με την Shayk ενώ ταξίδευαν μαζί, η εστίαση του Brady πήρε διαφορετική κατεύθυνση στο πάρτι.

Στο VIP τμήμα, στο πλευρό του DiCaprio και πολλών μοντέλων, ο Brady εμφανίστηκε παρέα με μια μικροκαμωμένη ξανθιά που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρώην αθλητής πέρασε αρκετό χρόνο σε εξωτερικούς χώρους με την γυναίκα, αποσπώντας την προσοχή από την εικαζόμενη επανένωση με την Shayk.

Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή που μίλησε στο Page Six, πολλά μοντέλα στο πάρτι συναγωνίστηκαν για την προσοχή του Brady , αλλά φαινόταν ιδιαίτερα ελκυστικός σε αυτή την ανώνυμη ξανθιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δυσκολεύεται οικονομικά η Kylie Jenner; Από που προκύπτουν οι «θεωρίες συνομοσίας»

HerNews ka

Μεξικό: Θανατηφόρο gender reveal party – Το αεροπλάνο που θα αποκάλυπτε το φύλο συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος

HerNews ka

Gigi Hadid – Bradley Cooper: Βγήκαν το πρώτο τους «δημόσιο» ραντεβού

HerNews ka