HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Στο “Talk Radio 98,9” για τη φιλανθρωπική εκδήλωση & το ευχαριστήριο μήνυμα στον Γιώργο Αυτιά

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού “Talk Radio 98,9” και στη δημοσιογράφο Ελλη Σπυροπούλου, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργανώνεται από την Ένωση στις 21 Δεκεμβρίου.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στοχεύει να προσφέρει υποστήριξη σε εκατοντάδες οικογένειες, εμπλουτίζοντας με χαρά και ελπίδα το γιορτινό τους τραπέζι.

Επιπλέον, η Ένωση έχει σχεδιάσει τη διανομή δωροεπιταγών από σουπερμάρκετ και άλλων τροφίμων, ως μέρος αυτής της προσπάθειας αλληλεγγύης, με την ανεκτίμητη υποστήριξη της Παναγίας Παρηγορήτριας.

Αυτή η πρωτοβουλία αντανακλά την αγάπη και την ανθρωπιά της Ένωσης, η οποία επιδιώκει να φωτίσει τις ζωές των οικογενειών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Βάλλη στον Γιώργο Αυτιά

«Ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, και εκ μέρους όλων των μελών μας, θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μας εκτίμηση και τις ευχαριστίες μας προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στον αγαπητό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά για το έργο μας που φέρανε στο προσκήνιο.

Η προβολή του κοινωνικού μας έργου από τέτοια κορυφαία μέσα ενημέρωσης και έναν τόσο σεβαστό επαγγελματία του χώρου μας γεμίζει με αίσθημα υπερηφάνειας και δύναμης. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύετε. Μαζί, επιβεβαιώνουμε την αποφασιστικότητά μας να διευρύνουμε τον κύκλο της κοινωνικής μας δράσης, εντείνοντας την προσπάθεια και τον ενθουσιασμό μας για ακόμα πιο έντονη δράση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έδεσαν με μάγια 17χρονη για να τη βγάλουν στην πορνεία – Η δραματική ιστορία της νεαρής Αφρικανής που έπεσε θύμα δύο σατανικών γυναικών

HerNews ka

Κορωνοϊός: Εξαπλώνεται η νέα υποπαραλλαγή Eris – Ποια είναι τα συμπτώματα

HerNews ka

Άγιος Δημήτριος: Ποιος ήταν και τι γιορτάζουμε σήμερα

Her News b