HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής τάση χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για φέτος!

Μέχρι πρόσφατα, οι μπάλες ντίσκο θεωρούνταν λίγο old fashioned της δεκαετίας του ’70, κάτι που θα έβλεπες να κρέμεται πάνω από την πολύχρωμη πίστα σε νυχτερινά κέντρα που παίζουν αποκλειστικά αναδρομικές μελωδίες.

Αλλά σήμερα, ο κόσμος της εσωτερικής διακόσμησης είναι μεθυσμένος από τον πυρετό της ντίσκο για άλλη μια φορά, αυτή την εορταστική περίοδο, το hashtag #discodecor έχει 38 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν χορταίνουν αυτή τη χλιδάτη και εκφραστική αισθητική, και πολλοί επιλέγουν να φέρουν το πάρτι στο σπίτι τους αυτή τη γιορτινή περίοδο, ενσωματώνοντας την τάση της ντίσκο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τους.νεράιδες και μπάλες ντίσκο Χριστουγεννιάτικη Πρωτοχρονιάτικη διακόσμηση από τον Graham & Πράσινος

Το να διακοσμείτε μπάλες ντίσκο στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας προσθέτει αμέσως μια ασυνήθιστη διασκεδαστική πινελιά στην εορταστική σας διακόσμηση, καθιστώντας την μια από τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης.

Όχι μόνο αυτό, αλλά χάρη στις αστραφτερές κηλίδες από την μπάλα της ντίσκο, το δωμάτιό σας θα λούζεται συνεχώς από ένα αστραφτερό, χορευτικό φως – το οποίο είναι πραγματικά μαγικό.

Ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδουν το φως στο δωμάτιο είναι εξαιρετικά διασκεδαστικός και μοιάζει σαν μια απομάκρυνση από την παραδοσιακή κόκκινη και πράσινη χρωματική παλέτα. 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ντίσκο

Μπορείτε να τις στηρίξετε γύρω από τη βάση του δέντρου, να τις κρεμάσετε στα κλαδιά ή να τοποθετήσετε μικρότερες μπάλες ντίσκο σε ένα μπολ, ένα τραπέζι ή τζάμι. Η ενσωμάτωση μπάλες ντίσκο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τα πάντα γύρω σας να μοιάζουν γιορτινά! Όσο περισσότερες, τόσο το καλύτερο!

Δείξε μου το δέντρο σου να σου πω ποιος είσαι: Όσα δηλώνει για τον χαρακτήρα σας ο στολισμός του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 μυστικά για να κάνετε την υπαίθρια τραπεζαρία σας πιο άνετη & οικεία για τους καλοκαιρινούς μήνες

HerNews ka

3 βήματα για να οργανώσετε το ντουλάπι του νεροχύτη της κουζίνας σας

HerNews ka

6 απλά βήματα για να διατηρείτε την κουζίνα σας λιγότερο ακατάστατη

HerNews ka