HerNews.gr
Ελλάδα

Γκάζι: Συνελήφθη ο συνεργός του κακοποιού που πυροβόλησε τους 3 νεαρούς Κρητικούς

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των Αρχών, ο ένας εκ των δύο δραστών της επίθεσης με όπλο στο Γκάζι, με θύματα τρεις άντρες από την Κρήτη.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο συνεργός του δράστη που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι, με τον «πιστολέρο» να καταζητείται ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο συλληφθείς 33χρονος είπε στις Αρχές πως «μόνο ένα χαστούκι έριξε» και πως δεν περίμενε ότι ο «πιστολέρο» θα πυροβολούσε.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τόσο τις ελληνικές όσο και τις αλβανικές Αρχές.

Ο καταζητούμενος δράστης έχει εμπλακεί σε ένοπλες ληστείες με ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, ενώ είχε απελαθεί από τη χώρα μας τουλάχιστον δύο φορές. Άγνωστο το πώς και με ποιον τρόπο επέστρεψε στην Ελλάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δύο κακοποιοί έχει εντοπιστεί, ενώ σε μία προσπάθεια να καλύψουν τα ίχνη τους άλλαξαν τις πινακίδες μετά τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας.

Το όχημα έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να εντοπιστούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Τρίτη μέρα στη ΜΕΘ ο 33χρονος

Υπενθυμίζεται πως και οι τρεις Κρητικοί τραυματίστηκαν, με τον έναν μάλιστα να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του «Γεννηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Σημειώνεται πως ακόμη παραμένει άγνωστο, εάν ο συλληφθείς είναι αυτός που τράβηξε το όπλο και πάτησε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι δράστες είναι μέλη συμμορίας και έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, εκβιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης που σήκωσε το όπλο έχει έναν τεράστιο φάκελο στην Αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητείτο.

Τι συνέβη

Στο βίντεο που έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η παρέα των Κρητικών έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και δύο άτομα που κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ να τους πλησιάζουν και να διαπληκτίζονται μαζί τους. Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δύο δράστες φτάνουν σε μια παρέα επτά ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο πιστολέρο βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές τους τρεις Κρητικούς. Στην συνέχεια κατευθύνονται στο αυτοκίνητό τους και φεύγουν. Tο συγκεκριμένο υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας καθώς και τις καταθέσεις των επτά μελών της παρέας που γλίτωσαν από τις σφαίρες του δράστη.

Kάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το ανθρακί τζιπ και έχει διαπιστωθεί ότι ήταν μισθωμένο από εταιρεία ενοικιάσεις αυτοκίνητων.

Οι δράστες της επίθεσης είναι κακοποιοί αλβανικής υπηκοότητας που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ανήκουν στην ομάδα Lions και είχαν σκοτώσει κατά τη διάρκεια πυροβολισμών έναν υδραυλικό σε μία καφετέρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά στη Ρόδο: Βρετανός τουρίστας υπερασπίζεται την Ελλάδα στο Twitter

HerNews ka

Εξώδικο έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του Μαρίνα

Her News b

Τραγωδία στα Τέμπη: Στις φυλακές Λάρισας ο επιθεωρητής του ΟΣΕ – Ποιους έβαλε στο «κάδρο των ερευνών»

HerNews ka