HerNews.gr
DECORNEWS

3 viral κόλπα για το δίπλωμα της χαρτοπετσέτας που θα σας «λύσουν» τα χέρια

Οι χαρτοπετσέτες φαίνεται πως πρωταγωνιστούν φέτος τα Χριστούγεννα. Έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε να κλείνουν μέσα από δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας ή διπλωμένες κομψά στη μέση και στο πλάι, αλλά φέτος βρίσκονται στο επίκεντρο των πιάτων μας.

Από όμορφα κεντημένα υφάσματα σε μια σειρά τολμηρών χρωμάτων, μέχρι απλές και μίνιμαλ, οι τάσεις της χαρτοπετσέτας βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες προσφέρουν επίσης την ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί, και έχουμε εντοπίσει τους στυλίστες να μπαίνουν στο Instagram για να δείξουν τις δεξιότητές τους στις χαρτοπετσέτες.

Η μετατροπή της χαρτοπετσέτας σας από ένα κανονικό τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα σε κάτι νέο είναι ένας πολύ καλός τρόπος διακόσμησης που δεν απαιτεί να αγοράσετε τίποτα και δείχνει στους καλεσμένους σας ότι έχετε δώσει το “κάτι” παραπάνω.

Παρακάτω θα δείτε 3 viral hack για χαρτοπετσέτες που θα δημιουργήσουν την τέλεια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού. Δείτε πώς γίνονται.

1. Στριφογυριστή χαρτοπετσέτα

Πρώτον, η μέθοδος στριφογυρίσματος χαρτοπετσέτας αποδεικνύεται δημοφιλής. Είναι η πιο εύκολη τεχνική που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε περισσότερες τεχνικές δεξιότητες origami. Το πρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της εμφάνισης είναι ότι η χαρτοπετσέτα σας δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα όμορφη, είναι όλα στην υφή του τελικού προϊόντος, οπότε βρείτε οποιαδήποτε παλιά χαρτοπετσέτα μπορεί να έχετε στα ντουλάπια σας. Το λινό ή ένα μείγμα από λινό βαμβάκι θα λειτουργούσαν καλά επειδή είναι και τα δύο ελαφρώς πιο σκληρά υφάσματα που θα κρατήσουν τις πτυχές στη θέση τους. Κάτι πιο μεταξένιο θα χάσει το σχήμα του και θα καταρρεύσει μόλις αφήσετε το πιρούνι.

2. Χαρτοπετσέτα σε σχήμα φιόγκου

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δημοτικότητα του φιόγκου με δαχτυλίδι αυτή την εορταστική περίοδο. Έχουν ξεφύγει από τον κόσμο της μόδας και έχουν αναδειχθεί σε εορταστική διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Από φωτεινούς, κόκκινους βελούδινους φιόγκους μέχρι κομψούς μαύρους φιόγκους, έχουμε δει κορδέλες να κοσμούν τα κλαδιά των χριστουγεννιάτικων δέντρων για μια χαρούμενη, ιδιότροπη εμφάνιση. Οι φιόγκοι δεν έχουν ξεφύγει ούτε από τα γιορτινά μας τραπέζια και μας αρέσει αυτό το χαριτωμένο φιόγκο χαρτοπετσέτας από το @mywellihousedecor.

3. Διπλωμένη χαρτοπετσέτα τσέπης

Τέλος, για πιο πρακτική αισθητική, αυτό το hack χαρτοπετσέτας ενσωματώνει τα μαχαιροπίρουνά σας. Αυτή η εμφάνιση είναι λίγο πιο επίσημη και λειτουργεί καλά για μικρές τραπεζαρίες καθώς τα μαχαιροπίρουνα και η χαρτοπετσέτα καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο.

Αυτό το hack από το @cookwithmanuela περιλαμβάνει το δίπλωμα της χαρτοπετσέτας σας σε ένα τετράγωνο πριν την αναποδογυρίσετε και τη χρήση των άκρων της χαρτοπετσέτας προτού τυλίξετε προσεκτικά το ύφασμα. Τοποθετήστε τα ασημικά που έχετε επιλέξει στις τσέπες της χαρτοπετσέτας σας, με το πιρούνι στα αριστερά και το μαχαίρι στα δεξιά, μιμούμενοι βασικές ρυθμίσεις τραπεζιού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Hudson: Η ρομαντική διακόσμηση του σπιτιού της με ταπετσαρίες

Her News

Φραουλί: Το χρώμα που θα φορεθεί στη διακόσμηση

Her News

Ενεργειακός Καθαρισμός Σπιτιού: Τρόποι για να το πετύχετε

Her News b