HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Το levender chrome μακιγιάζ της είναι η απόλυτη έμπνευση για τις γιορτές

Είναι γνωστό ότι η Rihanna μπορεί να κάνει ακόμη και τα πιο περιπετειώδη σύνολα να φαίνονται τόσο αβίαστα όσο ένα ” no makeup look “. Είτε πρόκειται για μαλλιά, μακιγιάζ, νύχια ή ρούχα, η αυτοκράτειρα της ομορφιάς απλά ξέρει πώς να φτιάξει μια εμφάνιση που κανείς άλλος δεν θα σκεφτόταν. 

Από τις πολυάριθμες εμφανίσεις της στο Met Gala μέχρι τις αμέτρητες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τα street style slays , ακόμα και την ερμηνεία της στο Super Bowl , δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Οπότε φυσικά και η τελευταία της εμφάνιση μας έδωσε άπλετη έμπνευση.

Στις 18 Δεκεμβρίου, η Rihanna περπάτησε στο κόκκινο χαλί για το τελευταίο πάρτι παρουσίασης αθλητικών παπουτσιών Fenty x Puma στο Λος Άντζελες. Προφανώς, η ίδια η Miss Fenty ήρθε ντυμένη στην εντέλεια με το πιο μαξιμαλιστικό, πολύχρωμο ρούχο που απλά δεν χορταίναμε.

Αμέσως μόλις είδαμε το look, η προσοχή μας έπεσε κατευθείαν στα μάτια της. Το μακιγιάζ των ματιών της ξεπερνούσε πολύ τα συνηθισμένα όρια της σκιάς. Με διάφορες αποχρώσεις του μωβ , τα μάτια της είχαν ένα εφέ ombre από τις εσωτερικές της γωνίες μέχρι τις άκρες των φρυδιών της.

Μια αστραφτερή σκιά levender chrome τοποθετήθηκε στα βλέφαρά της και ανέβηκε στα φρύδια της για ακόμα περισσότερη λάμψη.

Το υπόλοιπο makeup look της αποτελούνταν από λαμπερό, ενυδατωμένο δέρμα με μια πινελιά ρουζ και περίγραμμα. Τα χείλη της ήταν επενδεδυμένα με ένα βαθύ ροζ κραγιόν και γέμισαν με μια πιο ανοιχτή απόχρωση με γυαλιστερό τελείωμα. 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σχέδια νυχιών με καρδιές που μπορούν να φορεθούν και μετά τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

Jelly Lips: Η νέα “ζουμερή” τάση στο μακιγιάζ που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι!

HerNews ka

Chiara Ferragni: Το μπλε smokey eye look είναι η τέλεια πρόταση για βραδινές εξόδους!

HerNewskl