HerNews.gr
Beauty

Σχέδια νυχιών με καρδιές που μπορούν να φορεθούν και μετά τον Άγιο Βαλεντίνο

 Ίσως έχεις παρατηρήσει ότι τα σχέδια νυχιών σε σχήμα καρδιάς εμφανίζονται παντού. Και για καλό λόγο—τα μανικιούρ καρδιάς είναι αναμφίβολα χαριτωμένα και (παραδόξως) είναι εύκολο να τα δημιουργήσετε μόνοι σας με αυτοκόλλητα και μια πινελιά top coat.

Αλλά είτε σκοπεύετε να κάνετε DIY είτε επισκεφθείτε το αγαπημένο σας ινστιτούτο νυχιών, υπάρχει πραγματικά ένα σχέδιο καρδιάς για όλους. Είτε πρόκειται για μια μινιμαλιστική, βελούδινη προσέγγιση είτε για ένα παιχνιδιάρικο ροζ και κόκκινο χρώμα, υπάρχει χώρος για όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν την τάση.

1. Γαλλικό

λευκό μανικιούρ με κοπή καρδιάς

Αν πιστεύετε ότι κλίνετε πάντα προς ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ, δεν μπορώ να σας κατηγορήσω, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανακατέψετε αυτό το παλιό αγαπημένο στυλ. Πάρτε για παράδειγμα αυτό το γυαλιστερό γαλλικό με ένα λευκό νύχι με έμφαση στην καρδιά, που προσθέτει μια γλυκιά άκρη σε ένα κατά τα άλλα βασικό μανικιούρ.

2. Lip gloss hearts

γυναίκα με ανοιχτό ροζ νύχια με κόκκινες καρδιές

Αν δεν έχετε ακούσει για τα νύχια lip gloss , πρόκειται να ερωτευτείτε. Το όνομα υποδηλώνει αυτό που θα σκεφτόσασταν—ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας ροζ-γυμνή απόχρωση lip gloss για να εμπνεύσετε το μανικιούρ σας. Συμπληρώστε το με μερικές βαμμένες κόκκινες καρδιές και θα έχετε την τέλεια ισορροπία μινιμαλιστικού και μαξιμαλιστικού.

3. Διάφορα σχέδια

πολλαπλό μανικιούρ με αστέρια, φλόγες και καρδιές

Εάν ένα χέρι γεμάτο καρδιές ακούγεται σαν “λίγο πολύ”, δοκιμάστε κάτι εναλλακτικό. Αυτό το σχέδιο ενσωματώνει αταίριαστα έργα τέχνης όπως φλόγες, αστέρια και χαμογελαστά πρόσωπα που κατά κάποιο τρόπο ταιριάζουν όλα μαζί.

4. Καρδιές με γκλίτερ βάση

γυναίκα με ροζ βελούδινο μανικιούρ με λευκές καρδιές

Τα baby pink μανικιούρ έχουν την τιμητική τους. Και όταν συνδυάζετε την απόχρωση με τις πιο μικροσκοπικές μικρές αιωρούμενες καρδιές, έχετε ένα διακριτικό μανικιούρ για να φορέσετε πολύ πέρα ​​από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

5. Αφηρημένες καρδιές

ανοιχτό ροζ και κόκκινο μανικιούρ καρδιά

Εάν η λεπτότητα είναι περισσότερο η ατμόσφαιρα σας, αυτή η αφηρημένη λήψη είναι δική σας. Ξεκινήστε με μια λευκή ή ανοιχτή ροζ βάση και, συνεχίστε με αποχρώσεις του κόκκινου. Έξτρα τιπ: μπορείτε να συνδυάσετε πολλές αποχρώσεις του κόκκινου για πιο έντονο αποτέλεσμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτή είναι η ποσότητα ρετινόλης που πρέπει να χρησιμοποιείτε & τι συμβαίνει εάν το παρακάνετε

HerNews ka

Victoria Beckham: Έκανε το πιο minimal contouring που έχουμε δει

HerNewskl

Skincare: Πώς να φτιάξετε μια απλή ρουτίνα προσώπου

HerNews ka