HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης – Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Η σημαντική στήριξη από τα ΜΜΕ για την εκδήλωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Σημαντική ήταν η στήριξη και η επικοινωνιακή βοήθεια από το κανάλι ACTION24 και τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη στην εκπομπή Αction BUSINESS, για την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στο ‘’Αρχονταρίκι’’ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα.

Η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC στοχεύει να προσφέρει υποστήριξη σε εκατοντάδες οικογένειες, εμπλουτίζοντας με χαρά και ελπίδα το γιορτινό τους τραπέζι.
Αυτή η πρωτοβουλία αντανακλά την αγάπη και την ανθρωπιά της Ένωσης, η οποία επιδιώκει να φωτίσει τις ζωές των οικογενειών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ακόμη, η πολύτιμη στήριξη και επικοινωνία της εκδήλωσης που προσέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός TALK Radio 98,9 και ιδιαίτερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιατζόγλου, έχει κριθεί καθοριστική για την επιτυχία της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών.

Η εκδήλωση πρόκειται να λάβει χώρα σήμερα Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, στο “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα.

Γιώργος Βάλλης: Στο “Talk Radio 98,9” για τη φιλανθρωπική εκδήλωση & το ευχαριστήριο μήνυμα στον Γιώργο Αυτιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έφυγε απο τη ζωή η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα σε ηλικία 87 ετών

Her News

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη βόμβα – Είχε προσεγγίσει και την Καρολάιν όταν ήταν μόλις 15 χρονών

Her News b

Στις ράγες ξανά τα τρένα – Μουδιασμένοι οι επιβάτες, προτίμησαν τα τελευταία βαγόνια

HerNews ka