HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Δείτε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck διοργάνωσαν ένα γεμάτο αστέρια γιορτινό πάρτι για τους φίλους τους το βράδυ του Σαββάτου.

Η τραγουδίστρια ντύθηκε γιορτινά για την περίσταση με ένα πράσινο φόρεμα με παγιέτες.

Η Jennifer Lopez άστραφτε με το στράπλες φόρεμα ενώ τραγουδούσε το “It’s the Most Wonderful Time of the Year”, “Jingle Bells” ” και περισσότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε Βίντεο στο Instagram που κοινοποιήθηκαν από φίλους.

Τζένιφερ Λόπεζ

Ενώ ο Ben Affleck δεν εμφανίστηκε στο βίντεο, οι άνθρωποι ανέφεραν ότι αυτός και η Lopez ήταν και οι δύο σε «καλή διάθεση».

«Έκαναν ένα πολύ διασκεδαστικό πάρτι», είπε μια πηγή στο ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας ότι η Margot Robbie και ο Michael B. Jordan ήταν μερικές από τις πολλές διασημότητες που παρευρέθηκαν.

«Τα παιδιά ήταν όλα εκεί, χορεύοντας και περνούσαν υπέροχα», υποστήριξε η πηγή σημειώνοντας ότι η κόρη του Affleck, Violet και τα 15χρονα δίδυμα της Lopez, Emme και Maximilian, ήταν «ιδιαίτερα» στη μουσική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosy 💖 (@jennifer_jilo)

Τα άλλα δύο παιδιά του ηθοποιού, τα οποία μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner φέρεται επίσης να ήταν παρόντες.

Το πάρτι έλαβε χώρα μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς, με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δίνουν μια γεύση από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τους.

Η Lopez έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της σε μια ανάρτηση στο Instagram μόλις την περασμένη εβδομάδα, η οποία παρουσίαζε συντονιστικά χρυσά στολίδια και λουλούδια.Τζένιφερ Λόπεζ

Jennifer Lopez: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στην έπαυλη με τον Ben Affleck

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι

Her News

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς κατάλαβε ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι το άλλο της μισό – «Όταν δύο ολόκληρα συναντιούνται…»

Her News

Πότε και πόσο να ποστάρεις στα Social Media

Her News