HerNews.gr
Beauty

Μεσοθεραπεία ματιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Μεσοθεραπεία ματιών

Η μεσοθεραπεία ματιών θεωρείται από τις πλέον απαραίτητες θεραπείες για ένα λαμπερό και ξεκούραστο δέρμα. Η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών διαφέρει από το υπόλοιπο πρόσωπο, καθώς είναι πιο λεπτή και ευαίσθητη  με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολα εμφανή σημάδια γήρανσης.

Skincare: Οι συνδυασμοί συστατικών που πρέπει να αποφύγετε το φθινόπωρο

Ακόμα και στην δεκαετία των 20 μπορεί να εμφανιστούν ήδη λεπτές γραμμές.

Υπάρχουν αιτίες που ευθύνονται για το “αποτύπωμά” τους στα μάτια, όπως: Ο τρόπος ζωής, η κακή διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση καφέ, το κάπνισμα, ο ελλιπής ή ασταθής ύπνος αλλά και η μηδαμινή ή λανθασμένη περιποίηση.

Όλα τα παραπάνω παίρνουν μορφή και εκδηλώνονται ως σακούλες, λεπτές γραμμές και μαύροι κύκλοι.

Η μεσοθεραπεία ματιών είναι μια θεραπεία που πραγματοποιεί όλα όσα υπόσχεται!

Μεσοθεραπεία ματιών

Τι είναι η Μεσοθεραπεία ματιών;

Πρόκειται για μια μέθοδο όπου μέσω μικρών λεπτών βελονών εγχύονται στα προβληματικά σημεία των ματιών ένα μείγμα ουσιών, όπως, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια και αντιοξειδωτικά.

Αυτό το μαγικό κοκτέϊλ δρα στοχευμένα, βελτιώνει την μικρό-κυκλοφορία και μειώνει όλες τις ατέλειες επαναφέροντας ξανά το ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα σας.

Μεσοθεραπεία ματιών: Γιατί να την δοκιμάσετε;

Με την μεσοθεραπεία ματιών, εκτός του ότι θα μειώσετε τι λεπτές γραμμές, παράλληλα θα εμποδίσετε και τον σχηματισμό νέων ρυτίδων.

Ακόμη, η όψη σας δεν θα είναι πια θαμπή και κουρασμένη και θα είναι εμφανώς πιο φωτεινή, χωρίς μαύρους κύκλους. Ακόμη, μέσω των μικρό-εγχύσεων, ενισχύεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος.

Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα που θα σας προσφέρουν οι συνεδρίες στον δερματολόγο σας, θα πρέπει κι εσείς με την σειρά σας να βάλετε το λιθαράκι σας για την φροντίδα των ματιών σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέρμα: Συμβουλές για προστασία από τον ήλιο

Her News

Grey Blending: H τάση που μας θυμίζει το And Just Like That

HerNewskl

Ρετινόλη: Ποια είναι η ιδανική ποσότητα που φέρνει αποτέλεσμα στο δέρμα;

HerNewskl