HerNews.gr
Social News

Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή εξομολόγηση στον γιό της – «Η ζωή πριν από εσένα δεν μου λείπει καθόλου»

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να γράψει μια προσωπική “εξομολόγηση” για τον 1,5 έτους γιό της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram το πρωί της Πέμπτης 21/12.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, η Εριέττα Κούρκουλου κάνει μια αναφορά στο πως ήταν η καθημερινότητά της πριν γίνει μαμά, τονίζοντας πως δεν της λείπει καθόλου η παλιά της ζωή.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Είμαι η μαμά σου. Είμαι και άνθρωπος βέβαια, γι’ αυτό και τσαντίζομαι καμιά φορά όταν δεν ακούς, αγανακτώ τα βράδια που με κρατάς ξάγρυπνη και αναρωτιέμαι πολλές φορές «τι κάνω λάθος;». Όμως είμαι και πάλι πρώτα η μαμά σου… Γι’ αυτό και καταφέρνω να βρίσκω υπομονή η οποία πριν από εσένα δεν υπήρχε.

Γι’ αυτό και όταν σε χαζεύω να κοιμάσαι, ξεχνάω την κούρασή μου και όταν με φωνάζεις να παίξουμε, κάνω τον καραγκιόζη παρόλο που τα μάτια μου κλείνουν και το σώμα μου πονάει ολόκληρο. Καταφέρνω να κάνω όλα τα παραπάνω, γιατί θυμάμαι πώς ήταν τότε που είχαμε ήσυχα βράδια και κοιμόμασταν ένα οκτάωρο χωρίς διακοπή. Θυμάμαι την ελευθερία του να επιστρέφω αργά από την δουλειά χωρίς να αισθάνομαι τύψεις.

Θυμάμαι πολύ καλά την ζωή όταν υπήρχε πρόγραμμα και μπορούσα να κάνω σχέδια για το άμεσο μέλλον – την ζωή τότε που μπορούσα απλά να ξαπλώσω και να διαβάσω το βιβλίο μου χωρίς καμία ενόχληση. Θυμάμαι πολύ καλά την ζωή μου πριν από εσένα και δεν μου λείπει καθόλου!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο του νεογέννητου γιου της

Her News

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για το body shaming

Her News b

Έλενα Τσαγκρινού: Πρώτη δημόσια φωτογραφία με τον DJ Stephan

Her News