HerNews.gr
Beauty

Kατερίνα Καινούργιου: Yιοθέτησε το ballerina bun για τις γιορτές

To ballerina bun αποκτά ένα νέο twist για τις γιορτές, καθώς γίνεται ένα κομψό χτένισμα που εντυπωσιάζει. Όλα τα instagram it girls προτρείνουν αυτόν τον κότσο για τις γιορτές, και η Κατερίνα Καινούργιου το υιοθέτησε ήδη, αναβαθμίζοντάς τον με στιλ και λάμψη.

Αυτό το εορταστικό χτένισμα είναι ιδανικό για να συνδυαστεί με tuxedo jackets, εξαιρετικά λαμπερά φορέματα και έντονα boxy σακάκια που είναι πολύ in φέτος. Και το καλύτερο είναι ότι δεν είναι δύσκολο να το υλοποιήσετε.

Αν και ίσως επιθυμείτε πάντα φρεσκολουσμένα μαλλιά, γι’ αυτό το συγκεκριμένο χτένισμα είναι καλό να βρίσκεστε στη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο. Έτσι, τα μαλλιά σας είναι πιο εύκολο να δουλευτούν. Αν βρίσκεστε μόλις έχετε βγει από το μπάνιο και θέλετε ένα messy bun, απλά στεγνώστε τα μαλλιά σας ελάχιστα και προσθέστε ένα salt hair spray για το επιθυμητό texture.

Kατερίνα Καινούργιου: Yιοθέτησε το ballerina bun για τις γιορτές

Kατερίνα Καινούργιου: Yιοθέτησε το ballerina bun για τις γιορτές

Ο κότσος μπαλαρίνας είναι ένας κλασικός και εντυπωσιακός τρόπος χτενίσματος που έχει εξελιχθεί σε ένα ευέλικτο στυλ για κάθε περίσταση. Αυτό το χτένισμα που προέρχεται από τον κόσμο του μπαλέτου έχει κατακτήσει το χώρο της μόδας και του στιλ, γίνοντας το αγαπημένο προσωπικότητες, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, και έχει γίνει ένα δημοφιλές στυλ για εορταστικές εμφανίσεις.

Το χαρακτηριστικό του κότσου μπαλαρίνας είναι η καθαρή και συγκεντρωμένη εμφάνιση που προσφέρει. Είναι ένα χτένισμα που μπορεί να δημιουργηθεί με ευκολία και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες εκδοχές ανάλογα με την περίσταση. Ένας καλά φτιαγμένος κότσος μπαλαρίνας μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα γιορτινό πάρτι ή ακόμη και μια επίσημη εκδήλωση.

Το μυστικό για τη δημιουργία ενός τέλειου κότσου μπαλαρίνας είναι η σωστή προετοιμασία των μαλλιών. Αρχίζοντας από το στέγνωμα και τη διαχείριση του μαλλιού, προσθέτοντας προϊόντα styling για να δημιουργήσετε το επιθυμητό texture και τέλος, το τέλειο στέγνωμα για να διαμορφώσετε τον κότσο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Blueberry milk nails: Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα στο καλοκαιρινό μανικιούρ των celebrities

HerNewskl

Led eyeliner: Ήρθε να αντικαταστήσει το κλασσικό eyeliner!

HerNewskl

Χαριτωμένες και κομψές ιδέες για μίνιμαλ και διακριτικά τατουάζ

HerNews ka