HerNews.gr
Ελλάδα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής 24/12 σε ηλικία 70 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Βασίλης Καρράς ο οποίος αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, «έφυγε» από τη ζωή στις 17:00 το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων από ανακοπή, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κορωνοϊό.

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Όταν ήταν 10 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι.

Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του “Εγώ αγάπη μου, εγώ”. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Πριν από 2 μήνες, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ από την Minos EMI.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρωτομαγιά: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί – Απογείωση κρατήσεων

Her News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση Αλέξη Κούγια στην παιδοκαρδιολόγο – Χαμός στη δίκη

Her News b

25η Μαρτίου: Τι θα φάνε οι ξένοι ηγέτες στο Προεδρικό Μέγαρο

Her News b