HerNews.gr
Μόδα

Bella Hadid: Φόρεσε το πιο γιορτινό παλτό που έχουμε δει

Bella Hadid

Η Bella Hadid πάντα ξεχωρίζει με το μοναδικό της στιλ, και η πρόσφατη εμφάνισή της είναι απόδειξη αυτού. Ενσωματώνοντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο ντύσιμό της, επέλεξε ένα παλτό με καφέ, κίτρινα και μπλε καρό που αποπνέει γιορτινή διάθεση.

Bella Hadid: Φόρεσε το πιο γιορτινό παλτό που έχουμε δει

Το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και ριμπ μπλουζάκι σε αρμονική αντίθεση.

Το σκούρο, ίσιο, τζιν παντελόνι προσέδωσε μια αίσθηση άνεσης και δεκαετίας του ’90 στο look, ενώ τα μαύρα μποτάκια με τακούνι και η πολύχρωμη τσάντα Prada ολοκλήρωσαν το σύνολο με μια δόση πρωτοτυπίας και στυλ. Η Bella αποδεικνύει πάντα πόσο εύκολα μπορεί να αναμιγνύει διαφορετικά στιλ και να τα κάνει να λειτουργούν μαζί με άψογο τρόπο.

Το χαρακτηριστικό παλτό της δείχνει πόσο μπορεί να προσθέσει προσωπικότητα σε ένα outfit, συνδυάζοντας το χριστουγεννιάτικο vibe με τον μοναδικό της τρόπο. Ακόμα κι αν αυτό το look ανήκει σε “άσχημες” τάσεις, η Bella το φορά με αυτοπεποίθηση και στυλ, αποδεικνύοντας πάντα πόσο επιδέξια είναι στο να προσθέτει μια πινελιά πρωτοτυπίας στα looks της. Και πραγματικά, όταν κάτι της πηγαίνει τόσο καλά, γιατί να μην το αγαπήσουμε λίγο παραπάνω;

Bella Hadid

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MAX&Co: Η συλλογή που γιορτάζει την urban θηλυκότητα

Her News

Doja Cat: Θα εμφανιστεί στην παγκόσμια περιοδεία της Victoria’s Secret – Το εντυπωσιακό teaser

HerNews ka

Δέσποινα Βανδή: Το απόλυτο summer look που έκανε για το Kick Off Party του Colourday Festival

HerNews ka