HerNews.gr
Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του στο λαϊκό προσκύνημα – ΦΩΤΟ

Από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης 26/12 βρίσκεται η σορός του Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου πλήθος κόσμου βρίσκεται για να πει το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία λαϊκή φωνή.

Το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει μέχρι τις 16:00, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12:30 από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο. Η κηδεία του Βασίλη Καρρά θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινόχωμα Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00.

Η γυναίκες της ζωής του, η σύζυγος και η κόρη του που δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό του, εμφανίστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας υποβασταζόμενες και συντετριμμένες με μαύρα ρούχα και γυαλιά.

Η οικογένεια του Βασίλη Καρρά που βρισκόταν μαζί του μέχρι τις τελευταίες στιγμές του, έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγο του, την κόρη του και τον αδερφό του να δίνουν δύναμη και κουράγιο ο ένας στον άλλο, ενώ η σύζυγός του, που υπήρξε μαζί του για 50 ολόκληρα χρόνια, δεν άντεξε και κατέρρευσε στην αγκαλιά της κόρης της.

Πίσω από την Ειρήνη Κεσογλίδου, βρίσκεται ο ανιψιός του Βασίλη Καρρά, ο Γρηγόρης Πάνος, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ μάλιστα ο αγαπημένος καλλιτέχνης του είχε γράψει και τραγούδι στο παρελθόν.

Βασίλης Καρράς: Ατελείωτη ουρά κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα – «Αθάνατος» φώναζαν οι θαυμαστές του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κύκλωμα κοκαΐνης: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής, ο ρόλος του κουμπάρου και οι επιταγές

Her News

Υπόθεση Πάτρας: Η μικρή Τζωρτζίνα “έφυγε” από τη ζωή μέσα σε 20 λεπτά

HerNewskl

Νίκος Χαρδαλιάς: Επισήμως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας

HerNews ka