HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με μια αξιολάτρευτη φωτογραφία των παιδιών τους

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ενθουσίασαν τους βασιλικούς θαυμαστές δημοσιεύοντας μια νέα φωτογραφία των παιδιών τους την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο πρίγκιπας Τζόρτζ, η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο πρίγκιπας Λούις χαμογελούσαν ενώ κάθονταν σε ένα παγκάκι σε μια απλή ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι γονείς τους την Κυριακή.

Η Σαρλότ εθεάθη καθισμένη στη μέση των αδερφών της με τα χέρια της γύρω τους στη φωτογραφία, την οποία τράβηξε ο φωτογράφος Josh Shinner.

Ο πρίγκιπας Louis, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George.«Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας! W & C», έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το πορτρέτο που κυκλοφόρησε πρόσφατα φαίνεται να τραβήχτηκε ταυτόχρονα με την επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας.

Αυτή η εορταστική φωτογραφία δέχθηκε πυρά για μια κραυγαλέα αποτυχία στο Photoshop που έσβησε ένα από τα δάχτυλα του Λούις.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ποζάρουν με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.Παρά τη γκάφα, ήταν μια πολυάσχολη περίοδος Χριστουγέννων για τη νεαρή βασιλική τριάδα.

Συνόδευσαν τη μητέρα τους για να γίνει εθελοντής σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που ανήκει στο Royal Foundation Center for Early Childhood, όπου βοήθησαν στην επιλογή ρούχων και παιχνιδιών για παιδιά που είχαν ανάγκη.

Οι νεαροί συνόδευσαν επίσης τους γονείς τους σε μια ειδική χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ νωρίτερα αυτό το μήνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Amber Heard: Aπενεργοποιήθηκε ξαφνικά ο λογαριασμός της στο Twitter!

HerNewskl

Βρετανία: Η στιγμή που η Λιζ Τρας ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας – Βίντεο

Her News b

Shakira: Εντυπωσίασε τα πλήθη με την εμφάνισή της στη σκηνή για τα VMA μετά από 17 χρόνια

HerNews ka