HerNews.gr
DECORNEWS

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της τελευταίας στιγμής

Τα Χριστούγεννα είναι πάντα μια από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους του χρόνου, και ενώ ορισμένοι από εμάς βάζουμε με ανυπομονησία τα στολίδια μας την 1η Δεκεμβρίου (αν όχι, πριν), άλλοι επιλέγουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της τελευταίας στιγμής για μια πιο γρήγορη και εύκολη εμφάνιση. 

Δεν χρειάζεστε πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε μια υπέροχη οθόνη για τις ιδέες διακόσμησης των Χριστουγέννων, μπορείτε ακόμα να στολίσετε τις αίθουσες με άφθονο υπέροχο φύλλωμα, ζεστά κεριά και μια ολόκληρη σειρά από DIY χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης.

Εάν ψάχνετε για μερικές απλές ιδέες διακόσμησης για να βελτιώσετε την υπάρχουσα οθόνη σας, εξερευνήστε την αγαπημένη μας συλλογή από ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα της τελευταίας στιγμής.Χριστουγεννιάτικο σαλόνι, πράσινο καρότσι ποτών, φύλλωμα αναρτημένο από πάνω

1. Διακοσμήστε με φύλλωμα και λουλούδια

Από Χριστουγεννιάτικα στεφάνια και Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, αξιοποιήστε στο έπακρο τα φυτά, τα δέντρα και τα λουλούδια. Μια κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο με λευκά glitter χριστουγεννιάτικα στολίδια, κουκουνάρια και φέτες αποξηραμένων φρούτων και ξυλάκια κανέλας σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

2. Γίνετε δημιουργικοί με χειροποίητα στολίδια

Η περίοδος των γιορτών είναι μια περίοδος όπου πολλοί από εμάς γινόμαστε δημιουργικοί με τις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και συχνά, αυτά τα χειροποίητα διακοσμητικά δεν χρειάζονται καθόλου χρόνο, χρησιμοποιώντας πιο απλά, καθημερινά αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε γύρω από το σπίτι και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Από τη χρήση κορδελών που έχουν απομείνει μέχρι τη δημιουργία χάρτινων αλυσίδων και χάρτινων νιφάδων χιονιού, αυτά τα έξυπνα διακοσμητικά μπορούν να εμπλουτίσουν τον χώρο σας με έναν πιο μοναδικό και οικείο χαρακτήρα.Νεράιδα φωτάκια, λευκό κομοδίνο, γκρι σεντόνια

3. Επιλέξτε πιο απλές ιδέες φωτισμού

Ο σωστός φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση ενός δωματίου και υπάρχουν πολλές ιδέες για χριστουγεννιάτικο φωτισμό εσωτερικών χώρων της τελευταίας στιγμής, και χριστουγεννιάτικος φωτισμός εξωτερικού χώρου, που μπορεί να κάνει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σπιτιού σας να δείχνει πιο ζεστό και ξεχωριστό για τις γιορτές. Η προσθήκη φωτισμού σε οτιδήποτε θα αναδείξει την εμφάνιση, ακόμα κι αν απλώς τυλίξετε μερικά μίνι φωτάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου κατά μήκος του φράχτη. 

4. Αγκαλιάστε τη μινιμαλιστική προσέγγιση

Χριστουγεννιάτικο μανδύα με λευκό περίβλημα και πράσινη γιρλάντα

Για να διατηρήσετε τα πράγματα εξαιρετικά απλά και διακριτικά, αγκαλιάστε το ‘less is more’ αρχές της μινιμαλιστικής διακόσμησης όσον αφορά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της τελευταίας στιγμής. Δημιουργήστε άνετο, απαλό φωτισμό μέσα από κεριά και φανάρια ή χρησιμοποιήστε μικρά τσαμπιά από πράσινα κλαδάκια ή ένα μικρό στεφάνι για να φέρετε αυτή την αίσθηση της φύσης. Οι χειροτεχνίες από χαρτί όπως το origami και οι χάρτινες νιφάδες χιονιού είναι επίσης ιδανικές για μια πιο διακριτική εμφάνιση.

5. Αξιοποιήστε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες

Γιρλάντα κάρτας Pottery Barn

Ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα στο σπίτι σας είναι απλώς εμφανίζοντας τις χριστουγεννιάτικες κάρτες. Το απλούστερο από τα αντικείμενα μπορεί ακόμα να δημιουργήσει ένα υπέροχο αντίκτυπο.

6 εναλλακτικές λύσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου για μικρούς χώρους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 5 χαρακτηριστικά μιας παραθεριστικής κατοικίας που την κάνουν πρακτική και καλαίσθητη

Her News

Ποιο είναι το πιο κολακευτικό φως για ένα μπάνιο;

HerNews ka

Οι κορυφαίες συμβουλές σχεδιαστών για τη δημιουργία της τέλειας βεράντας

HerNews ka