HerNews.gr
DECORNEWS

Οι κορυφαίες συμβουλές σχεδιαστών για τη δημιουργία της τέλειας βεράντας

Η μπροστινή βεράντα σας είναι ένα καθιστικό, ένα καταφύγιο και το πρώτο πράγμα που καλωσορίζει τους καλεσμένους σας τις ζεστές ημέρες, επομένως είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να την κάνετε να φαίνεται καλύτερη.

Παρακάτω θα διαβάσετε τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε την βεράντα των ονείρων σας για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και “αράγματος”.

Σκεφτείτε τον χώρο σας

Αρχικά, λάβετε υπόψη το μέγεθος της βεράντας σας. Εάν είναι μικρή θα πρέπει να περιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο ρυθμίσετε το βασικό σημείο. Ωστόσο, φροντίστε πάντα να προγραμματίζετε εκ των προτέρων, καθώς υπάρχουν μόνο ορισμένα αντικείμενα που μπορούν να χωρέσουν σε οποιουδήποτε μεγέθους βεράντα. Αν θέλετε να προσθέσετε ένα καθιστικό στη βεράντα σας, σκεφτείτε τι θα ταιριάζει ιδανικά και θα κάνει τη βεράντα σας να φαίνεται συνεκτική με την άλλη σας διακόσμηση.

Προσθέστε χαλιά

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της βεράντας σας, η τοποθέτηση ενός χαλιού ως βάση του σχεδίου, σας παρέχει οπτικό ενδιαφέρον. Προσθέτει επίσης μια φιλόξενη πινελιά, που επιτρέπει στους καλεσμένους σας να γνωρίζουν ότι είναι ελεύθεροι να σηκώσουν μια καρέκλα και να καθίσουν για λίγο. Εάν έχετε μια μεγαλύτερη βεράντα, μπορείτε να προσθέσετε πολλά χαλιά για να ορίσετε συγκεκριμένες ζώνες.

Αλλά αν δεν θέλετε να προσθέσετε ένα χαλί , σκεφτείτε να προσθέσετε ένα χαλάκι πόρτας. Είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο που δεν είναι απαραίτητα φανταχτερό. Δεν προσθέτουν μόνο οπτικό ενδιαφέρον, αλλά βοηθούν επίσης να διατηρείτε τη βεράντα σας καθαρή.

Διακοσμήστε την πόρτα

Το να τοποθετήσετε ένα εποχιακό στεφάνι ή ακόμα και ένα που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας είναι απαραίτητο. Φροντίστε να έχετε κατά νου το χρώμα του εξωτερικού του σπιτιού σας και το μέγεθος όταν προσθέτετε οτιδήποτε σε μια μπροστινή βεράντα. Χρειάζεστε ένα στεφάνι που να είναι αρκετά σημαντικό για να προσθέσει αίσθηση, αλλά όχι τόσο τεράστιο ώστε να κατακλύζει την πόρτα ή τη βεράντα σας, ένα όμορφο στεφάνι θα λειτουργήσει σε οποιοδήποτε μέρος της βεράντας.

Διαλέξτε τα αγαπημένα σας φυτά

Μερικές γλάστρες με όμορφα λουλούδια ή πλούσια βλάστηση δίνουν ζωή σε οποιοδήποτε δωμάτιο και η βεράντα δεν διαφέρει. Επιλέξτε ό,τι σας κάνει να χαμογελάτε, αν και το χρώμα μπορεί να ληφθεί υπόψη. Θα θέλετε οποιαδήποτε άνθη να συνδυάζεται καλά με ένα χρωματικό θέμα—εκεί είναι χρήσιμη η θεωρία χρωμάτων. 

Μην ξεχνάτε το φωτισμό

Προσθέτοντας εξωτερικό φωτισμό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, οι δυνατότητες θα είναι ατελείωτες εάν η υπάρχουσα καλωδίωση του σπιτιού σας έχει ρυθμιστεί για να χειριστεί ένα εξάρτημα. Εάν η βεράντα σας δεν έχει καλωδίωση, προσθέστε φανάρια ή φωτιστικά για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για ζεστές βραδιές ή οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Το στήσιμο της βεράντας σας δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία – έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός χώρου που θα κάνει εσάς και τους καλεσμένους σας και εσάς να αισθάνεστε άνετα και ευπρόσδεκτοι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ενεργειακός Καθαρισμός Σπιτιού: Τρόποι για να το πετύχετε

Her News b

Σιδέρωμα: 10 Tips για να γίνει εύκολο και γρήγορο

Her News

Η Black Friday έχει την υπογραφή της Vipart με όλα τα σχέδια σε καμβάδες & παραβάν -30%

Her News