HerNews.gr
Beauty

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: To beauty item που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πάντα ενημερωμένη με τις τάσεις του κόσμου της ομορφιάς, φέρνει πάντα κάτι νέο και φρέσκο στο προσκήνιο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Καθώς υποδέχθηκε τη νέα χρονιά, αποφάσισε να κρατήσει ό,τι είναι πιο hot αυτή τη στιγμή στον χώρο της ομορφιάς. Αυτές τις επιλογές τις μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram και συγκέντρωσε τα βλέμματα.

Τα μαλλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είχαν ένα εξαιρετικά κομψό claw clip από τον οίκο Balmain, ενώ εντυπωσίασε με ένα νέο προϊόν χειλιών.

Πρόκειται για ένα χειροποίητο κλάμερ από υποαλλεργικό υλικό, που προσφέρει απαλό κράτημα χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής ή να προκαλεί σπασίματα στην τρίχα. Η πολυτέλεια του ενισχύεται από το επιχρυσωμένο “Β,” ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει και τα πιο βαριά και πυκνά μαλλιά. Το μόνο μειονέκτημα είναι το αρκετά υψηλό κόστος του, που φτάνει τα 100 ευρώ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: To beauty item που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Η δεύτερη επιλογή της, το Hey,Beauty! Lip Jelly, είναι ένα νέο προϊόν που ήδη έχει γίνει viral. Με τα πεπτίδια, το υαλουρονικό οξύ και τα πολύτιμα έλαια στη σύνθεσή του, μειώνει σταδιακά τις λεπτές γραμμές στα χείλη και δίνει εντυπωσιακό εφέ plumping, προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση και υγιή όψη.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως overnight lip treatment στη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης, χαρίζοντας ακόμα μαλακά και απαλά χείλη μετά από μία νύχτα.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ποια είναι τα beauty resolution του 2024 για όλους εσάς, αλλά σίγουρα μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από τις beauty επιλογές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέσσερις τρόποι για να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου

Her News

Το ευεργετικό βούτυρο κακάο για το δέρμα

Her News

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων!

HerNewskl