HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκάλυψε ποιο φόρεμα φόρεσε στο γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Jennifer Lopez

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει ρεκόρ για ένα από τα φορέματα που φόρεσε κατά τη διάρκεια του γάμου της στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 με τον Μπεν Άφλεκ.

Σε μια συνέντευξη βίντεο στο Variety που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, η Τζένιφερ Λόπεζ είπε στους θαυμαστές ότι δεν ήταν το ίδιο νυφικό που φορούσε στο Jersey Girl του 2004 , όπως είχαν υποθέσει κάποιοι, ή οποιοδήποτε από τις προηγούμενες ταινίες της.

«Όχι, δεν είναι αλήθεια», είπε  στο ρεπορτάζ. «Μακάρι να ήταν. Μακάρι να είχα αυτό το φόρεμα. Δεν έχω αυτό το φόρεμα. Όχι, αυτό ήταν ένα διαφορετικό φόρεμα που είχα».Η Jennifer Lopez ανέβασε στο newsletter της φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Ben. Πίστωση: On The JLoΗ Λόπεζ εξήγησε ότι είχε διαφορετικά νυφικά στο σπίτι αφού δούλεψε στο Marry Me and Shotgun Wedding.

«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είχα τόση πίεση για το Marry Me ή το Shotgun Wedding ή ένα από αυτά, οπότε είχα όλα αυτά τα νυφικά στο σπίτι μου και όταν στην πρώτη στιγμή, αποφασίσαμε να παντρευτούμε, μόλις είχα ένα φόρεμα», είπε. «Δεν είναι από ταινία. Δεν το φόρεσα ποτέ σε ταινία».Σύμφωνα με το Variety , σε μια προεπισκόπηση για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της στο Amazon Prime, «This Is Me… Now: A Love Story», η Λόπεζ είχε προσκαλέσει μουσικούς στο σπίτι τους και τους έδωσε πρόσβαση στα ερωτικά γράμματα του Μπεν Άφλεκ, τα οποία ονόμασε «The Greatest Love Story Never Told».Η Jennifer Lopez ανέβασε στο newsletter της φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Ben. Πίστωση: On The JLoΚατά ειρωνικό τρόπο, ο ηθοποιός του «Gone Girl» μπήκε εκείνη τη στιγμή και έμεινε έκπληκτος βλέποντας τα γράμματα να διαδίδονται.

«Βρήκα πραγματικά την ομορφιά, την ποίηση και την ειρωνεία στο γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που δεν ειπώθηκε ποτέ», είπε ο Μπεν Άφλεκ στην κάμερα.

Σε ένα άλλο teaser της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, η μαμά δύο παιδιών κινηματογραφήθηκε κρατώντας ένα γράμμα με ημερομηνία 24 Δεκεμβρίου 2002, το οποίο φαινόταν ότι ήταν από τον Affleck.

Μπεν Άφλεκ: Έτσι αντέδρασε όταν η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσιοποίησε τα ερωτικά του γράμματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ανακοινώνουν το μεγάλο ταξίδι τους

Her News

Ακραίο «κύμα» καύσωνα στην Ευρώπη: Γαλλία και Βρετανία βράζουν με 40άρια!

Her News

Ποιες ευρωπαϊκές πόλεις σπάνε τα ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας – Έκαναν καλοκαιρινή Πρωτοχρονιά

Her News