HerNews.gr
Beauty

Cardi B: Yιοθέτησε το πιο τολμηρό μανικιούρ για μακριά νύχια

Η Cardi B δεν παύει ποτέ να εντυπωσιάζει με τις τολμηρές επιλογές της στη μόδα και την ομορφιά, και η πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram αποκαλύπτοντας το νέο της μανικιούρ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Cardi B: Yιοθέτησε το πιο τολμηρό μανικιούρ για μακριά νύχια

Η διάσημη ράπερ, εν κινήσει προς μια μη αποκαλυπτική προορισμό, ενθουσίασε τους εκατομμύρια followers της με μια κοντινή λήψη των λαμπερών νυχιών της.

Η επιλογή της ταιριάζει το κλασικό γαλλικό μανικιούρ στα μακριά και λεπτά νύχια της Cardi B. Ένα απαλό ροζ χρώμα κοσμεί τις βάσεις των νυχιών της, ενώ οι άκρες εντυπωσιάζουν με λεπτομερή διακόσμηση, κεκοσμημένες με μικροσκοπικές και ζωηρές πολύχρωμες πέτρες και λίγο glitter. Το παιχνίδι μεταξύ του απαλού παστέλ και των έντονων πετρών δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση, που συνδυάζεται αρμονικά με το πολυτελές και εκθαμβωτικό στιλ της.

Ενώ η εστίαση είναι στα καταπληκτικά της νύχια, είναι αναμενόμενο πως το μακιγιάζ της θα ταιριάζει απόλυτα με αυτή την πολυτέλεια και εξωτικότητα. Η ικανότητα της Cardi B να συνδυάζει την κομψότητα με την παράνοια αναδεικνύεται ξανά, εδραιώνοντας το κύρος της ως καθοδηγητή στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας. Αυτό το τολμηρό και ζωηρό μανικιούρ ενσαρκώνει τέλεια το στιλ της, εκπέμποντας αυτοπεποίθηση και πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια.

Νεότερα Άρθρα

Cacao Makeup: Η τάση στο μακιγιάζ που έχει ως βάση το κακάο

HerNewskl

Brownie Batter: Η απόχρωση στα μαλλιά που θα γίνει trend τα Χριστούγεννα!

HerNewskl

Oval-lining: Το Tiktok trend που λατρεύει η Kylie Jenner

HerNewskl