HerNews.gr
Social News

Selena Gomez: Το φιλί με τον σύντροφό της Benny Blanco στις Χρυσές Σφαίρες – «Κέρδισα»

Η Selena Gomez μπορεί να έχασε στις Χρυσές Σφαίρες 2024, αλλά κέρδισε στην αγάπη.

Η σταρ μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram Story να φιλάει τον φίλο της Benny Blanco μετά το βραβείο της Κυριακής το βράδυ και έγραψε στη λεζάντα «Κέρδισα».

Φορώντας ακόμα το κόκκινο φόρεμά της , η Selena Gomez και ο διάσημος μουσικός παραγωγός φαινόταν να είναι στριμωγμένοι στα παρασκήνια κάπου ανάμεσα σε κουτιά και χάρτινες σακούλες.Ο Benny Blanco φιλάει τη Selena Gomez ανάμεσα σε κουτιάΠαρόλο που η τραγουδίστρια έχασε το τρόπαιο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε τηλεοπτική σειρά – Μιούζικαλ ή Κωμωδία από την πρωταγωνίστρια του “The Bear” Ayo Edebiri, παρέμεινε αμέτοχη καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η Selena Gomez πέρασε τη νύχτα με τις αγαπημένες της φίλες Taylor Swift και  Keleigh Sperry.

Οι τρεις φίλες έγιναν viral στην γεμάτη αστέρια τελετή , όταν καταγράφηκαν να κάνουν μια συνεδρία κουτσομπολιού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι θεατές υπέθεταν ότι η τραγουδίστρια ισχυριζόταν ότι η Kylie Jenner την εμπόδισε να τραβήξει μια φωτογραφία με τον Timothée Chalamet.

Η 26χρονη ιδρυτής της Kylie Cosmetics και ο 28χρονος σταρ του «Wonka», έδειχναν άνετα ενώ κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον – και κάποια στιγμή μοιράστηκαν ένα χαριτωμένο φιλί. Το ζευγάρι είναι  ρομαντικά συνδεδεμένο  από τον περασμένο Απρίλιο.

Αν και δεν είναι σαφές για τι μιλούσαν η Selena Gomez και η τραγουδίστρια του «Cruel Summer», το σαγόνι της Taylor Swiftr “έπεσε” από προφανές σοκ από το μήνυμα της Gomez.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι με ονόμαζαν trash και κιτς, μαζί με άλλες βλακείες»

Her News b

Kylie Jenner is the queen: Η πρώτη γυναίκα με 300 εκατομμύρια followers!

HerNewskl

Πάσχα αλά… ελληνικά για την Χάιντι Κλουμ: Το τσούγκρισμα των αυγών και η φωτογραφίες με την ελληνική σημαία

Her News