HerNews.gr
Διεθνή

Νικόλ Έγκερτ: Η ηθοποιός του «Baywatch» διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού & νόμιζε ότι τα συμπτώματα ήταν εμμηνόπαυση

Η ηθοποιός του «Baywatch», Νικόλ Έγκερτ αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι διαγνώστηκε με σταδίου 2 κρυβριδικό καρκίνωμα τον Δεκέμβριο του 2023.

Η Νικόλ Έγκερτ είπε στο People ότι νόμιζε ότι τα συμπτώματά της ήταν σημάδια εμμηνόπαυσης , καθώς θυμήθηκε ότι πήρε 25 κιλά σε τρεις μήνες και βίωσε «φοβερό πόνο» στο αριστερό της στήθος τον Οκτώβριο.

Αφού ανακάλυψε ένα εξόγκωμα κατά τη διάρκεια μιας αυτοεξέτασης, κάλεσε τον γιατρό της.Νικόλ Έγκερτ

«Πραγματικά πάλλονταν και πονούσε», εξήγησε η ηθοποιός. «Πήγα αμέσως στη  γιατρό μου και μου είπε ότι έπρεπε να πάω αμέσως να το εξετάσω».

Η Νικόλ Έγκερτ δυσκολεύτηκε να κλείσει ένα ραντεβού με έναν ειδικό επειδή «όλα είχαν κλείσει», οπότε «έπρεπε να περιμένει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου για να το κάνει».

Ενώ μια μαστογραφία και τρεις βιοψίες διαπίστωσαν ότι ήταν θετική στον καρκίνο, δεν γνωρίζει ακόμη εάν η ασθένεια έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματός της.Νικόλ Έγκερτ

Η μητέρα δύο παιδιών θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και αυτή τη στιγμή περιμένει τον ογκολόγο της να καθορίσει πότε θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία και ακτινοβολία.

«Σίγουρα μπορώ να το νιώσω», είπε στο People για το εξόγκωμα στο στήθος της. «Είναι εκεί. Πρέπει να αφαιρεθεί. Επομένως, είναι απλώς ένα θέμα… πρέπει να κάνω θεραπεία πριν από το χειρουργείο ή μπορούν να κάνουν τη χειρουργική επέμβαση και μετά να κάνω τη θεραπεία μετά;».Nicole Eggert and Pamela AndersonΑν και το ταξίδι μέχρι στιγμής ήταν «σκληρό», η Νικόλ Έγκερτ προσπαθεί να παραμείνει θετική.

«Διαβάζω πάντα εμπνευσμένα αποφθέγματα και ανόητα πράγματα», μοιράστηκε, σημειώνοντας ότι «την βοηθάει».

Ωστόσο, ο «μεγαλύτερος φόβος» της ως ανύπαντρη μητέρα είναι να μην είναι εκεί για τις κόρες της.

«Η Dilyn είναι ενήλικας, αλλά έχω ένα 12χρονο στο σπίτι όπου είμαι ο μόνος φροντιστής. Δεν έχω οικογένεια. Δεν έχω τίποτα», έλεγε.

Η Έγκερτ θυμήθηκε «τη φρίκη» στο πρόσωπο της κόρης της όταν της είπε για τη διάγνωσή της.Η Nicole Eggert και η κόρη της Keegan

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θρίλερ με τον πύραυλο στην Πολωνία: «Ήταν ουκρανικός», λένε οι ΗΠΑ

Her News

Kim Kardashian: Δείτε την μινιμαλιστική της έπαυλη στο Λος Άντζελες αξίας 60 εκατ. δολαρίων

HerNews ka

Λιονέλ Μέσι: «Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον» – Στη νέα διαφήμιση της Louis Vuitton

Her News b