HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Δράκος: Αυτή είναι η αγαπημένη στάση στο σεξ όλων τον χειμώνα

στάση

Κάθε εποχή φέρνει τη δική της αύρα στο σεξουαλικό παιχνίδι, και η χειμερινή περίοδος μπορεί να προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στο σεξ.

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να δώσουν έναν άλλο αέρα στις στιγμές ερωτικής ολίσθησης, αλλά το χειμώνα μπορεί να προσφέρει τη δική του ζεστασιά και αισθησιακή ατμόσφαιρα.

Το χειμωνιάτικο σεξ έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Η ατμόσφαιρα ενός cozy υπνοδωματίου με κουβέρτες και κρύο έξω μπορεί να κάνει τις στιγμές πιο οικείες και άνετες. Το να είστε καλυμμένοι με κουβέρτα μπορεί να δώσει μια ευχάριστη αίσθηση προστασίας και ιδιωτικότητας, προσθέτοντας στον αισθησιασμό της εμπειρίας.

Η στάση του δράκου είναι απλή, λειτουργική και εγγυάται βαθιά διείσδυση. Το άτομο που διεισδύει είναι από πάνω, το άλλο από κάτω – κι οι δύο, μπρούμυτα. Έστω ότι από κάτω, είσαι εσύ. Βάζεις ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σου, σηκώνεις λίγο τη λεκάνη και αφήνεις τον σύντροφό σου να διεισδύσει.

Δράκος: Αυτή είναι η αγαπημένη στάση στο σεξ όλων τον χειμώνα

Με σωστό ρυθμό και πίεση, ενεργοποιείται και η κλειτορίδα, και οι οργασμοί μπορούν να είναι έντονοι και πολλαπλοί. Αν χρησιμοποιήσετε και δονητή, ακόμη καλύτερα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Οι 10 κορυφαίες συμβουλές που χρειάζεστε

Her News

Γιατί υποδεχόμαστε την Πρωτοχρονιά με κόκκινα εσώρουχα

Her News

5 πράγματα που οι ειδικοί του σεξ κρατούν πάντα στο υπνοδωμάτιό τους

Her News