HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Κunyaza: Έτσι θα απογειώσει ο σύντροφος σας τους οργασμούς σας

Κunyaza: Έτσι θα απογειώσει ο σύντροφος σας τους οργασμούς σας

Η τεχνική Kunyaza προέρχεται από τη Ρουάντα. Η Ρουάντα είναι ένα μικρό κράτος στην κεντρική Αφρική που έχει βιώσει μια από τις πιο σοβαρές γενοκτονίες στην ιστορία της το 1994.

Κατά τη διάρκεια αυτής της τραγικής περιόδου, η πλειοψηφία των ανδρών της χώρας δολοφονήθηκε, και οι γυναίκες βρέθηκαν σε ένα περιβάλλον όπου έπρεπε να αναλάβουν τον έλεγχο και να ηγηθούν στην περιοχή.

Στην παραδοσιακή αυτή τεχνική,  κάνει κατά κύριο λόγο focus στον ερεθισμό και την ικανοποίηση της γυναίκας είναι πρωταρχική, προτού έρθει η ικανοποίηση του άνδρα.

Στην πράξη, ο άνδρας επικεντρώνεται στην γυναίκα, αγγίζοντας απαλά το αιδοίο της με το πέος του. Χωρίς πραγματοποίηση διείσδυσης, κινεί το πέος του ρυθμικά πάνω και κάτω, από αριστερά προς τα δεξιά και με περιστροφικές κινήσεις. Αυτή η τεχνική εστιάζει στο να ενεργοποιήσει την κλειτορίδα, η οποία αντιδρά μέσω της τριβής και συμβάλλει στην επίτευξη του οργασμού.

Pretzel: Η αγαπημένη στάση του σεξ για όσους λατρεύουν το φθινόπωρο

Καθώς η γυναίκα διεγείρεται, ο εταίρος μπορεί να επικεντρωθεί σε διαφορετικές περιοχές του αιδοίου της, αναζητώντας το σημείο που την εκπληρώνει περισσότερο. Κατά την ολοκλήρωση της τεχνικής, μπορεί να επιτευχθεί οργασμός ή squirting, χωρίς να απαιτείται διείσδυση.

Είναι μια πρακτική που τίθεται σε εφαρμογή με προσοχή και ευαισθησία, με σκοπό τη μέγιστη απόλαυση και ευχαρίστηση της γυναίκας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν την ηλικία που φέρνει τους καλύτερους οργασμούς

HerNewskl

Σεξ μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πώς θα είναι εξίσου απολαυστικό ακόμη κι αν έχετε παραφάει

Her News

Γιατί αξίζει να δοκιμάσεις το “role playing” στο σεξ

Her News b