HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

5 πράγματα που οι ειδικοί του σεξ κρατούν πάντα στο υπνοδωμάτιό τους

Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος όπου συμβαίνει η μαγεία του σεξ τις περισσότερες φορές. Το να έχετε τα σωστά πράγματα στη διάθεσή σας μπορεί να κάνει τον χώρο ευνοϊκό για ευχαρίστηση, είτε πρόκειται για σεξ με έναν σύντροφο, είτε για αυνανισμό, είτε απλώς για χαλάρωση.

Απευθυνθήκαμε σε ειδικούς του σεξ, για να μάθουμε τι κρατούν πάντα στο υπνοδωμάτιό τους!

1. Υψηλής ποιότητας λιπαντικό

«Νομίζω ότι όλα τα κομοδίνα πρέπει να έχουν ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό, καθώς ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς ένα. Η ικανότητα του σώματος να παράγει φυσική λίπανση αλλάζει στιγμή με τη στιγμή, μέρα με τη μέρα, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν απολαμβάνουν το σεξ» λέει η Amy Baldwin, συμπαρουσιάστρια του podcast «Shameless Sex».

«Το να έχεις ένα ποιοτικό λιπαντικό μπορεί να μετατρέψει ένα καλό σεξ σε υπέροχο. Θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε διάφορες ερωτογενείς ζώνες. Η έλλειψη ύπνου, οι ορμονικές διακυμάνσεις και η αλλαγή διατροφής μπορεί να οδηγήσουν σε κολπική ξηρότητα για γυναίκες όλων των ηλικιών» τονίζει η Nazanin Moali, σεξοθεραπεύτρια και παρουσιάστρια του podcast «Sexology».

2. Ένας δονητής

«Το α διατηρούμε ζωντανές τις διαδρομές ευχαρίστησης συμβάλλει στη συνολική μας ευεξία, μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Η έρευνά μου έχει δείξει ότι ο εγκέφαλος είναι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο από όλα. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη μου μπόρεσαν να φωτίσουν τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου τους μόνο με το να φαντάζονται ευχάριστα ερεθίσματα! Η χρήση ενός δονητή σε τακτική βάση στο σεξ μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των οδών ευχαρίστησής μας», διευκρινίζει η Nan Wise, σεξοθεραπεύτρια, ερευνήτρια νευροεπιστήμης και συγγραφέας του «Why Good Sex Matters»

3. Ρυθμιζόμενα φώτα

«Είναι ωραίο να βλέπεις τον άλλον όταν κάνεις σεξ, αλλά είναι επίσης ωραίο να μην έχεις έντονο φωτισμό. Επιπλέον, διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικά επίπεδα άνεσης όταν κοιτάζονται. Έτσι, όταν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε και να μειώνουμε τον φωτισμό, μας επιτρέπει να βρίσκουμε τρόπους που νιώθουμε άνετα και σέξι», τονίζει ο Jesse Kahn, διευθυντής του The Gender & Sexuality Therapy Center.

4. Μαξιλάρια για το σεξ

«Ένα σταθερό μαξιλάρι κάτω από τους γλουτούς βοηθά στην κλίση της λεκάνης της γυναίκας, επιτρέποντας έτσι την πιο άμεση διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διείσδυση. Σοβαρά όμως, όλα έχουν να κάνουν με τη γωνία όταν πρόκειται για τη διέγερση της κλειτορίδας. Το να βρείτε τη σωστή γωνία για εσάς αξίζει τον πειραματισμό» λέει ο Tom Murray, σεξοθεραπευτής.

5. Μια πετσέτα

«Ένα πράγμα που κρατάω πάντα είναι μια πετσέτα στο υπνοδωμάτιο είναι μια πετσέτα. Ενώ το ντους και ο σωστός καθαρισμός πρέπει να γίνουν μετά από το σεξ, μερικές φορές θέλω να μπορώ να επιλέξω μεταξύ του να μείνω για λίγο εκεί που είμαι ή να κάνω αμέσως ντους. Μια πετσέτα μου δίνει επιλογές.» τονίζει η Susan Milstein, εκπαιδευτικός σεξουαλικότητας.

Κρατήστε τη σεξουαλική σας ζωή ζωντανή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4+1 στάσεις σεξ για να έρθεις σε οργασμό σε λιγότερο από 5 λεπτά

HerNews ka

H σεξουαλική ζωή των Ελλήνων στο lockdown

Her News

Σεξ: Tο μέγεθος μετράει; Ναι! Kαι μάλιστα κλείνει σπίτια

Her News