HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι: Έκλεισε και επίσημα η έρευνα του θανάτου του

Η έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι έκλεισε επίσημα σχεδόν ένα μήνα αφότου ένας ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι ο σταρ των «Friends» πέθανε από «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης».

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο People την Τρίτη ότι δεν θα ερευνά πλέον τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες ανέφερε επίσης στον ιστότοπό του ότι η υπόθεση είναι «κλειστή».

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του στις 28 Οκτωβρίου 2023. Ήταν 54 ετών.

Ο Μάθιου Πέρι κάθεται σε μια καρέκλα φορώντας ένα φούτερ "φίλων".Οι αρχές επιβεβαίωσαν αργότερα ότι ο Μάθιου Πέρι πέθανε πριν καν φτάσουν οι ιατροί εμπειρογνώμονες στον χώρο.

Εκτός από την κεταμίνη, ο ιατροδικαστής ανέφερε τον πνιγμό, τη στεφανιαία νόσο και τις επιπτώσεις της βουπρενορφίνης ως άλλες καταστάσεις που συνέβαλαν στον θάνατό του. (Η βουπρενορφίνη είναι ένα συνθετικό οπιοειδές που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του εθισμού).

Ο ηθοποιός λάμβανε εγχύσεις κεταμίνης για να βοηθήσει στη θεραπεία των προβλημάτων εθισμού του , αλλά ο ιατροδικαστής παρατήρησε ότι η τελευταία έγχυση του Μάθιου Πέρι ήταν περισσότερο από μία εβδομάδα πριν από το θάνατό του.

Ενώ  πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα βρέθηκαν  στο σπίτι του τη στιγμή του θανάτου του, οι αρχές δεν ανακάλυψαν παράνομα ναρκωτικά ή σύνεργα ναρκωτικών.

Οι "φίλοι" έριξαν γουλιά μιλκσέικ στη φωτογραφία προσφοράς

Η Jennifer Aniston μοιράστηκε πρόσφατα ότι ο πολύχρονος φίλος και συμπρωταγωνιστής της ήταν «ευτυχισμένος» και «υγιής» πριν από την πρόωρη απώλεια.

«Είχε κόψει το κάπνισμα. Έμπαινε σε φόρμα. Ήταν χαρούμενος — αυτό είναι το μόνο που ξέρω», είπε στο Variety τον Δεκέμβριο καθώς η συμπρωταγωνίστριά της στο «Morning Show» Ρις Γουίδερσπουν την κρατούσε από το χέρι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Λούις: Γιατί το πορτρέτο του φέρνει χαρά εν μέσω της κατάστασης υγείας της Κέιτ Μίντλετον;

HerNews ka

Demi Lovato: Εξακολουθεί να έχει προβλήματα όρασης και ακοής μετά την υπερβολική δόση

HerNews ka

Ashley Olsen: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Γέννησε κρυφά ένα αγοράκι πριν από μερικούς μήνες

HerNews ka